İsrail Gazze'de Vahşete Devam Ediyor! Tüm Dünya Bu Gencin Görüntüsüyle Sarsıldı

TAKİP ET

Gazze'de Cuma Namazının ardından düzenlenen 'Kudüs Günü' gösterileri sırasında işgalci İsrail askerleri tarafından atılan gaz fişeği Filistinli bir gencin boğazına saplandı. Genç Filistinlinin bu görüntüsü tüm dünyayı sarstı.

Gazze’de Cuma Namazının ardından düzenlenen ‘Kudüs Günü’ gösterileri sırasında işgalci İsrail askerleri tarafından atılan gaz fişeği Filistinli bir gencin boğazına saplandı. Genç Filistinlinin bu görüntüsü tüm dünyayı sarstı.

Gazze’de Filistinlilerin Gazze Şeridi sınırında ‘Toprak Kaybetme Günü’nün 51. yılı sebebiyle bugün düzenlenen ‘Milyonluk Kudüs’ gösterileri sırasında işgalci İsrail askerleri tarafından ateşlenen bir gaz fişeği genç bir Filistinlinin yüzüne saplandı. 

REUTERS HABER AJANSI DÜNYAYA SERVİS ETTİ

İşgalci İsrail askerleri tarafından atılan gaz fişeği boğazına saplanan genç gösterici bir anda acı içinde yere yığıldı. Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters tarafından dünyaya servis edilen bu görüntüler yürek yaktı.

FİLİSTİNLİLER SINIRA AKIN ETTİ

Filistinli göstericiler İsrail tarafından 1967 yılında Batı Şeria, Doğu Kudüs, Gazze Şeridi, Sina Yarımadası ve Golan Tepeleri’ni işgal etmesiyle sonuçlanan ‘6 Gün Savaşı’nın başladığı ‘Nekse’yi anma için yapılan ‘Milyonluk Kudüs’ gösterileri için sınıra akın etti. Göstericiler sınır bölgesine akın ederken sağlık ekipleri de işgalci İsrail askerlerinin olası saldırıları için de tıbbi müdahale çadırlarında yerini aldı. 

 

Son dakika Gazze Filistin Dünya haberleri İsrail Gaz fişeği Reuters Gazze Şeridi Kudüs Günü