İsrail Askerleri Vahşetine Devam Ediyor! Filistin Köyüne Baskın Düzenleyerek Köyü Abluka Altına Aldılar

TAKİP ET

İsrail askerlerinin vahşeti devam ediyor. Son gelen bilgilerde Batı Şeria'nın Ramallah kentine bağlı olan Kober köyü ana girişinin İsrail askerleri tarafından kumla kapatıldığı öğrenildi.

İsrail askerlerinin vahşeti devam ediyor. Son gelen bilgilerde Batı Şeria’nın Ramallah kentine bağlı olan Kober köyü ana girişinin İsrail askerleri tarafından kumla kapatıldığı öğrenildi.

Gelen son bilgilerde, bir grup İsrail askerinin dün Ramallah kentinin Kuzeyinde yer alan Halaşim yerleşim biriminde yaşanan bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren Ömer el-Abd’in evine baskın düzenlediği ve köyün girişini kumla kapattığı öğrenildi.

PLASTİK MERMİ VE GAZ BOMBASI İLE MÜDAHALE

Bir grup İsrail askerinin köyün girişini kumla kapatmasına tepki gösteren Filistinlilerin mermi ve göz yaşartıcı gaz bombası ile askerlere karşılık verdiği ve göz yaşartıcı gaz bombası nedeniyle bazı kişilerin boğulma tehlikesi yaşadığı öğrenildi.

KÖYÜ ABLUKA ALTINA ALDILAR

Yaşanan olaylar sonrasında İsrail Ordu Sözcüsü Ovijaa Odraei’den gelen açıklamada, köyün güvenlik nedeniyle çembere alındığı ve köy sakinlerinin acil bir durum olmaması takdirde dışarı çıkmalarına kesinlikle izin verilmediğini söyledi.

 

israil köy baskın filistin saldırı vahşet asker israil askerleri