Isparta'da Yürek Yakan Olay! 3. Kattan Düşen 6 Aylık Hamile Kadın ve Bebeği Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Isparta'da evin çatısında eşya taşıyan ve 6 aylık hamile olan 25 yaşındaki Şerife Çakar, dengesini kaybederek çatıdan aşağıya düştü ve hem bebeği hem de kendisi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Isparta’da evin çatısında eşya taşıyan ve 6 aylık hamile olan 25 yaşındaki Şerife Çakar, dengesini kaybederek çatıdan aşağıya düştü ve hem bebeği hem de kendisi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Isparta’da yürek yakan bir olay yaşandı! Isparta’nın Yedişehitler Mahallesi’nde ki Deregüme Caddesi üzerinde oturan ve 6 aylık hamile olan Şerife Çakar, geçtiğimiz pazartesi günü oturdukları apartmanın 3. katında çatıda eşya taşırken diğer binaya geçmek istedi. Ancak o esnada ise bir anda dengesini kaybedince çatı katından caddeye beton zemine düştü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Şerife Çakar’ın caddeye düştüğünü görenler ise büyük bir şok yaşarken, hemen durumu sağlık ekiplerine ilettiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise ilk müdahalesinin ardından hemen 25 yaşındaki Şerife Çakar’ı Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürdü.

Hastanede ise hemen tedavi altına alınan Şerife Çakar yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede bebeği ile beraber hayatını kaybetti. Hastaneye gelen Şerife Çakar’ın ise yakınları sinir krizi geçirdi. Çakar’ın ise 2 çocuk annesi olduğu da öğrenildi.

 Olaya ilişkin de soruşturma başlatıldı.