İşler Giderek Karışıyor! Ahmet Kural-Sıla Davasında 'Yalancı Şahitlik' İddiası!

TAKİP ET

Şarkıcı Sıla ve Oyuncu Ahmet Kural arasındaki şiddet davasının seyrini değiştirecek gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ahmet Kural'ın evinin yan villasında oturan ve kavga sesleri duyduğunu iddia edilen Tanığın yalancı şahitlik yaptığı öne sürüldü. Ayrıca ses raporlarının analiz edildiği öğrenildi.

Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'de şarkıcısı yoksul aile oyuncu Ahmet Kural arasındaki şiddet soruşturmasıyla ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Oyuncu Ahmet Kural'ın avukatı iddiaya göre Sıla ile yaşanan kavganın şahidi olduğu öne sürülen sanıktan şikayetçi oldu ve yalancı tanıklıktan yargılanmasını istedi.

29 Ekim günü sabaha karşı Şarkıcı Sıla sevgilisi Ahmet Kural'ın evinde dakikalarda şiddet gördüğünü iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun avukatı o kavgayı duyduğu yan villada yaşayan küçük bir kızı da dosyada tanık olarak göstermişti. Avukatın iddiasına göre Ahmet Kural Sıla arasında geçen kavgaya Tanık kulak misafiri olmuştu.

YALANCI ŞAHİTLİKTEN YARGILANMASINI İSTEDİ

Oyuncu Ahmet Kural'ın avukatı ise o tanık ile ilgili olarak soruşturmayı yürüten savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ayrıca Avukat Tanığın yalancı tanıklıktan yargılanmasını talep etti. Avukat gerekçe olarak Yıldız Teknik Üniversitesi'nden alınan ses analizi raporunu sundu. Suç duyurusunda Ahmet Kural'ın avukatı o tanığın yalan söylediğini öne sürdü. Yıldız Teknik Üniversitesi'ne başvurarak seslerin Yani evden ya da ne kadar mesafeye kadar duyulabileceğinin tespitinin yapılması istendi.Söz konusu olayda uzman Hekim hem gündüz hem gece hemde kavganın yaşandığı saatlerde Kural'ın evinde inceleme yaptı. Inceleme sırasında da Ahmet kurala analiz için Tanığın duyduğu iddia ettiği sözler bağırarak ve normal ses tonuyla söylettirildi.

 

ahmet kural sıla yalancı tanık son dakika son dakika haberi