İşkenceci Murat Özdemir'in Komşularından Şok Açıklamalar!

TAKİP ET

Yarışmayla ünlenen ve evinde yaşayan papağana türlü işkenceler yapan Murat Özdemir'in komşuları ilginç açıklamalarda bulundular. Bunun üzerine yarışma sonrasında kendisini kaybettiği düşünülüyor.

Geçtiğimiz günlerde evinde beslediği papağana işkence ederken çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir büyük tepkiler almıştı. Daha önce yemek programlarına katılan ve ekran başında da yaptıkları ile son derece tepki toplayan Murat Özdemir son katıldığı yemek yarışmasından hal ve hareketleri sebebiyle kovulmuştu. 

Yarışmadan ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınlarla birlikte son derece tepki çeken davranışlara sebebiyet vermişti. Bunun üzerine defalarca gözaltına alınan Murat Özdemir hayvana yaptığı işkence ile son derece dikkat çekmişti. Bunun ardından gözaltına alındı ve hakkında yapılan işlemler gündeme taşındı. 

KOMŞULARI HAKKINDA İLGİNÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDULAR

Papağana yapmış olduğu işkence videosu ile birlikte tepkilere neden olan Murat Özdemir hakkında 21 gün boyunca Akıl ve Ruh Hastalıkları Hastanesinde tedavi görmesi konusunda karar verilmiştir. Bunun üzerine mahallesinde oturan komşuları isimlerini vermeden ilginç açıklamalarda bulundular. Murat Özdemir'in taşkınlık yapmasından korktukları için isimlerini vermedikleri öğrenildi. 

Ortaköy'de oturan Murat Özdemir hakkında komşuları yarışmadan sonra iyice çığırından çıktığını anlattılar. Yarışmadan önce de son derece suratsız olduğu ve kimse ile konuşmadığını, zaman zaman komşularla tartışmalara girdiğini anlattılar. Ancak yarışmaya girdikten sonra ruh sağlığının çok bozulduğunu ve tanınmaz hale gelerek çeşitli taşkınlıklar yaptığı ortaya çıktı. Komşularının büyük bir kısmı şöhreti taşıyamadığını ve hastanede çok daha uzun süre kalması gerektiğini düşünüyorlar. 

murat özdemir işkence komşu