Işın Karaca boşanıyor!

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Işın Karaca 3 yıldır evli olduğu Tuğrul Odabaş ile bugün Çağlayan Adliye'sinde anlaşmalı olarak boşanıyor.

Ünlü sanatçı Işın Karaca 2016 yılında çocukluk arkadaşı olan Tuğrul Odabaş ile nikah masasına oturdu. 3 yıldır mutlu giden beraberlikten bu sabah kötü haber geldi. Bugün Çağlayan Adliyesi’nde anlaşmalı olarak boşanacakları öğrenildi. Tuğrul Odabaş, sosyal medya hesabından Işın Karaca’nın kızı Mia’nın fotoğrafını paylaşarak ‘’hep yanında olacağım canım kızım’’ yazarak boşanacaklarının sinyalini vermişti. 3 yıldır mutlu bir evlilikleri olan çiftten kötü haber geldi. Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş Çağlayan Adliyesi’nde evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırıyor.

Boşanma nedeni görüş farklılığı

İddialara göre görüş farklılıkları yaşadıklarından dolayı bu kararı aldıkları öğrenildi. Bugün Çağlayan Adliyesi’nde anlaşmalı olarak boşanacak olan çiftin, soysal medya hesaplarından birlikte olan fotoğraflarını hala silmedikleri görüldü. Boşanma kararını aldıktan sonra evden ayrılan Tuğrul Odabaş, çift boşanmak için mahkemeye başvuruda bulundu. 

Sosyal medya hesabından doğum gününü kutladı

Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş’ın 9 Eylül’de doğum gününü şu sözlerle kutlamıştı; "Canım, en iyi arkadaşım, sırdaşım, sevdiğim, güldüğüm, ağladığım, dert ortağım, uzun yol arkadaşım, kadın olmanın tüm güzelliğini yaşatırken aile olmanın şahaneliğini yaşatan babamız. İyi ki doğdun sevdiğim. Hayatın bize armağan ettiği her güne şükürler olsun. Birlikte nice güneşler batırmaya."

 

ışın karaca tuğrul odabaş boşanma