IŞİD'in Bir Vahşeti Daha Kan Dondurdu! 1 Yaşındaki Çocuğu Pişirerek Annesine Yedirdiler

TAKİP ET

Terörö örgütü IŞİD'in kan donduran bir vahşeti daha ortaya çıktı. Irak parlamentosu kadın milletvekili olan Vian Dakhil yaptığı açıklamada, IŞİD terör örgütünün açlıktan ölmek üzere olan bir kadına henüz bir yaşında olan oğlunu pişirerek yedirdiğini söyledi.

Terörö örgütü IŞİD’in kan donduran bir vahşeti daha ortaya çıktı. Irak parlamentosu kadın milletvekili olan Vian Dakhil yaptığı açıklamada, IŞİD terör örgütünün açlıktan ölmek üzere olan bir kadına henüz bir yaşında olan oğlunu pişirerek yedirdiğini söyledi.

IŞİD terör örgütünün insanlık dışı eylemlerinin ardı arkası kesilmiyor. IŞİD’in Irak’ta gerçekleştirdiği eylemlerden sadece bir tanesine tanıklık etmiş olan Irak Parlamentosu Yezidi Kadın milletvekili Vian Dakhil şahit olduğu vahşet anlarını anlattı. Kadın milletvekili Mısır televizyonunda yaptığı açıklamada, IŞİD terörö örgütünün genç bir anneye kendi evladını pişirerek nasıl yedirdiklerini bir bir anlattı.

GENÇ ANNEYE KENDİ OĞLUNU PİŞİREREK YEDİRDİLER

Kadın milletvekili Vian Dakhil, şahit olduğu vahşet anlarını gözyaşları içinde anlattı. Genç bir kadının seks kölesi yapılmak üzere terör örgütü IŞİD tarafından kaçırıldığını ve üç gün boyunca kapatıldığı hücrede aç susuz bırakıldığını söyleyen Dakhil, kadına sadece bir tabak pilav ve et verildiğini söyledi. Genç kadın ise açlıktan bitkin düşmüş halde önüne gelen yemeği hiç düşünmeden yedi. Bunun ardından yemeğini bitiren kadına, "Az önce bir yaşındaki oğlunun etini yedin. Onu pişirip sana yemek yaptık" denildi. IŞİD’in yaptığı insanlık dışı eylem duyanların kanını dondurdu.

10 YAŞINDAKİ KIZA BABASININ GÖZÜ ÖNÜNDE TECAVÜZ ETTİLER

IŞİD’in bir diğer acımasız eylemi de henüz 10 yaşında olan bir kız çocuğunun cesedine kendi öz babasının gözü önünde tecavüz etmesiydi. Bu caniliği yapan terör örgütü IŞİD bununla da yetinmeyerek adamın diğer 5 kızını da alıkoydu. 

 

IŞİD terörö örgütü 1 yaşındaki çocuğu pişirerek yedirdiler anneye oğlunu yedirdiler IŞİDden vahşet