İşe Alınma Sevinci Yarım Kaldı! Talihsiz Genç Metrobüs Durağında Tinerciler Tarafından Öldürüldü

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde bir holdinge iş görüşmesine giden, işe alınmanın sevinci ile evine dönen gencin hayatı Sefaköy'de önünü kesen tinerciler tarafından karartıldı. Talihsiz genç, işe alınma sevincini ailesi ile bile paylaşmaya fırsat bulamadan, tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Beylikdüzü’nde bir holdinge iş görüşmesine giden, işe alınmanın sevinci ile evine dönen gencin hayatı Sefaköy'de önünü kesen tinerciler tarafından karartıldı. Talihsiz genç, işe alınma sevincini ailesi ile bile paylaşmaya fırsat bulamadan, tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

Tinerciler, İstanbul sokaklarında terör estirmeye devam ediyor. Bu defa da 24 yaşındaki pırıl pırıl bir genci hayattan kopardılar. Sefaköy metrobüs durağında tinercilerin bıçaklı saldırısına uğrayan 24 yaşındaki Gürkan Aras yaşamını yitirdi. 

BEYLİKDÜZÜ’NDE İŞ GÖRÜŞMESİ YAPMIŞTI
Üniversiteden yeni mezun olan Aras, o gün Beylikdüzü’nde bir holdinge iş görüşmesine gitmişti. Pazartesi akşam saatlerinde Sefaköy metrobüs durağında yaşanan olayda, tinerciler özel bir üniversitenin ekonomi bölümünden yeni mezun olan Aras’ın önünü kesti. 

AİLESİ İLE MUTLU HABERİ PAYLAŞAMADI
İş görüşmesi olumlu geçen ve ailesi ile mutlu haberi paylaşmak için eve dönen Gürkan Aras, Sefaköy durağında indi. Tinerciler gencin önünü metrobüsten iner inmez kesti. Pazartesi işe başlayacak olan genç ve tinerciler arasında tartışma yaşandı. Bıçaklanan genç, olay yerinde hayatını kaybetti. 

TEK ERKEK ÇOCUKLARINI KAYBETTİLER
Olaydan sonra gencin hayatını karartan saldırganlar ise kayıplara karıştı. Güvenlik kamerası kayıtlarını alan polis ekipleri gencin katillerini her yerde arıyor. Diğer yandan Gürkan Aras’ın ailesinin tek erkek çocuğu olduğu ve iki kız kardeşi bulunduğu öğrenilirken, genç Tuzla Şifa Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. 

 

istanbul sefaköy metrobüs durağı tinerci dehşeti tinerciler son dakika son dakika haberi