İşçilerin içinde bulunduğu minibüs kontrolden çıkarak devrildi: 3'ü ağır, 9 kişi yaralandı

TAKİP ET

Diyarbakır'da petrol arama çalışmaları yürüten şirketin işçilerinin içinde bulunduğu minibüs kontrolden çıkarak yol kenarında yer alan tarlaya düştü. Kazanın ardından 3'ü ağır, 9 kişi olayda yaralandı.

Kaza, bugün sabah vakitlerinde Diyarbakır- Silvan kara yolu Tekağaç mevkiinde yaşandı. Petrol arama faaliyetleri gösteren özel bir şirkete ait 45 yaşındaki H.T. kontrolünde bulunan servis minibüsü, sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarında bulunan tarlaya düştü.

KAZADA 9 KİŞİ YARALANDI

Kazanın ardından, minibüsün şoförü H.T ile işçiler 31 yaşındaki Y.Ş, 48 yaşındaki H.Ö., 31 yaşındaki R.A, 30 yaşındaki Y.A., 28 yaşındaki M.U., 38 yaşındaki H.E., 45 yaşındaki V.Ö. ve 41 yaşındaki M.Ç. kazada yaralandı. İhbarın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri gönderildi.

3 YARALININ DURUMU AĞIR

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Silvan Doktor Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ciddi olan V.Ö., M.U. ve H.E. buradaki ilk müdahalelerinin yapılmasından sonra Diyarbakır'daki başka hastanelere sevk edildi.

Diyarbakır minibüs