İrem Derici Ünlü Youtuber'in Sevgilisini Mi Çaldı?

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin yeni sevgilisinin youtuber Gökçe Yıldırım'ın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Bunun ardından ikilinin ilişki devam ederken bir araya geldikleri ortaya çıktı.

İrem Derici ile Ataberk Özdene yaptıkları son paylaşım ile birlikte aşk yaşadıklarını ortaya koymuşlardı. Bunun üzerine sosyal medya birden ayağa kalktı. İkilinin aşkları hakkında şok iddialar ortaya atılmaya başlandı. İrem Derici'nin Ataberk Özdene ile birlikte ilişki yaşamaya başladıkları zaman ünlü youtuber Gökçe Yıldırım ile birlikte olduğu iddia edildi. Bunun ardından tartışmalar gündeme gelmeye başladı. 

Youtube üzerinden videolar çeken Gökçe Yıldırım'ın 444 bin takipçisi bulunuyor. Makyaj videoları paylaşan ve paylaştıkları ile ilgi çeken ünlü youtuber sosyal medyada ortaya çıkan iddialar hakkında ilk kez konuştu. İrem Derici'nin dansçısı olarak çalışan Ataberk Özdene ile yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu biliniyordu. Ancak 2018 yılının son aylarında ikili arasındaki ilişki sona erdi. 

İĞRENÇ VİDEOLARINI VE MESAJLARINI GÖRMÜŞ

Ayrılık nedeni ile ilgili şimdiye kadar açıklama yapmayan Gökçe Yıldırım İrem Derici ve eski sevgilisinin yaptığı aşk paylaşımlarının ardından bir açıklama yaptı. İrem Derici'nin ilişkisi devam ederken de sürekli olarak eski sevgilisine mesajlar attığını ve bir anlamda niyetini belli ettiğini anlattı. 

Aylarca uğraştıktan sonra amacına ulaştığını belirten Gökçe Yıldırım kendi bilgisayarında eski sevgilisinin oturumunun açık kaldığını ve aldatıldığını hesabında gördüğü iğrenç videolar ve mesajlar sonrasında öğrendiğini anlattı. İrem Derici'nin buna rağmen kendisine mesaj atarak tanışmak istediğini ve en çok bu durumdan etkilendiğini anlatarak iddiaları doğruladı. 

ünlü youtuber gökçe yıldırım irem dericis