İran'da Düşen Jette Öldü Sanılan Pilot "Hayattayım" Diye Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

İran'da Başaran Holding'e ait olan ve dün Türkiye'ye dönüş yaptığı sırada düşen özel jette hayatını kaybedenler arasında ismi geçen pilot Elif Ulusoy, 'Hayattayım' diyerek 2 hafta önce işinden kovulduğunu ve jette bulunanlar arasında olmadığını söyledi.

İran’da Başaran Holding’e ait olan ve dün Türkiye’ye dönüş yaptığı sırada düşen özel jette hayatını kaybedenler arasında ismi geçen pilot Elif Ulusoy, “Hayattayım” diyerek 2 hafta önce işinden kovulduğunu ve jette bulunanlar arasında olmadığını söyledi.

İran’da Başaran Holding’e ait olan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden yola çıkarak İstanbul’a dönüş gerçekleştiren Türk jetinin düşmesi olayı tüm Türkiye’yi büyük şoka uğratmıştı. Uçağın içinde 3 mürettebat ve 8 yolcu bulunurken bunların arasında Başaran Holding’in sahibi Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’da bulunuyordu. Alınan bilgilerde, Mina Başaran arkadaşlarıyla beraber Dubai’ye bekarlığa veda partisi için gitmişti.

‘TELEFONLARIM KİLİTLENDİ’

Başaran Holding bünyesinde MC Havacılık’a ait olan uçağın düşmesinin ardından uçakta uzun süre görev yapmış olan pilot Elif Ulusoy’un da ölenler arasında olduğu belirtilmişti. Ancak Elif Ulusoy, yazılıp söylenenlerin artması ve telefonlarının kilitlenecek duruma gelmesinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve 2 hafta önce işine son verildiğini söyledi. 2 hafta önce işine son verilen Elif Ulusoy, daha önce Mina Başaran ile çekilmiş olan bir fotoğrafın sosyal medya hesapları üzerinde gezdiğini ve bu yüzden herkesin düşen jette kendisinin de bulunduğunu düşündüğünü söyledi. Çoğu arkadaşını hayatta olduğuna ikna etmeye çalıştığını söyleyen Ulusoy, ‘Eğer 2 hafta sonra işime son verilmeseydi ben de düşen jette olabilirdim’ dedi. 

 

İran Türk Jeti Başaran holding Düşen et Elif Ulusoy Öldü sanıldı Mina Başaran