İran Tahran'da Bu Kez de Asitli Saldırı Düzenlendi 16 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

İran Tahran'da dün art arda terör saldırısı yaşanmış ve çok sayıda ölü ve yaralı olmuştu. Üst süte yaşanan iki terör olayının şoku henüz atlatılamayan Tahran'da bugün de eşiyle tartışan bir motosikletli sürücü dehşet saçtı. Sürücü asit dolu bir sıvıyı eşinin de içinde olduğu kalabalığa fırlattı. Sürücünün asidi savurmasıyla 16 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalandı.

İran Tahran’da dün art arda terör saldırısı yaşanmış ve çok sayıda ölü ve yaralı olmuştu. Üst süte yaşanan iki terör olayının şoku henüz atlatılamayan Tahran’da bugün de eşiyle tartışan bir motosikletli sürücü dehşet saçtı. Sürücü asit dolu bir sıvıyı eşinin de içinde olduğu kalabalığa fırlattı. Sürücünün asidi savurmasıyla 16 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalandı.

Dün üst üste 2 kez terör saldırısı gerçekleştirilen ve henüz bu olayların şokunu üzerinden atamayan Tahran’da bugünde dehşete düşüren bir olay yaşandı. İran’ın yarı resmi haber ajansı olan Tesnim’in haberine göre, İran’ın Başkent’i Tahran’da bugün bir asitli saldırı gerçekleştirildiği açıklandı. Dün üst süte yaşanan terör saldırısının ardından bugünde Tahran’da oldukça hareketli saatler yaşandı. Gerçekleştirilen asitli saldırı da 16 kişinin yaralandığı bilgisi alındı. Yaşanan olayın terörle bir bağlantısı olmadığı belirlenirken saldırıyı eşiyle tartışan bir şahsın gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yaşanan asitli saldırıda 16 kişinin yaralandığı belirtildi.

EŞİNE KIZDI ASİDİ ACIMASIZCA FIRLATTI

Bugün İran’ın Başkenti Tahran’ın güneyinde yaşanan asitli saldırı bir motosiklet sürücüsü tarafından gerçekleştirildi. Sürücü, eşi ile tartıştıktan sonra yol kenarında bekleyen ve içlerinde eşinin de olduğu belirtilen kalabalığın üzerine asit fırlattı.

16 KİŞİ YARALANDI

Gerçekleştirilen asitli saldırı da yapılan belirlemelere göre 16 kişinin yaralandığı öğrenildi. Henüz saldırganın kimliği ve saldırıyı yapma gerekçesi resmi olarak açıklanmadı. Asitli saldırıyı gerçekleştiren saldırganın gözaltına alındığı ve yaşanan olayın terörle herhangi bir bağlantısı olmadığı açıklandı.

 

iran tahran asitli saldırı saldırı asit 16 yaralı