Irak'ta Restoran ve Polis Karakoluna DEAŞ Saldırısı! Canlı Bombalar Peş Peşe Saldırdı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

TAKİP ET

Irak'ın Nasriye şehrinde önce bir restorana hemen arkasından da bir karakola eş zamanlı intihar saldırıları düzenlendiği öğrenildi. Peş peşe düzenlenen intihar saldırılarında en az 50 kişinin öldüğü 80'den fazla kişininse yaralandığı öğrenildi.

Irak’ın Nasriye şehrinde önce bir restorana hemen arkasından da bir karakola eş zamanlı intihar saldırıları düzenlendiği öğrenildi. Peş peşe düzenlenen intihar saldırılarında en az 50 kişinin öldüğü 80’den fazla kişininse yaralandığı öğrenildi. 

Alınan bilgilere göre, Irak’ın güneyinde yer alan Nasriye Şehrinde peş peşe intihar saldırıları düzenlendi. Düzenlenen saldırılarla ilgili alınan bilgilerde en az 50 kişinin öldüğü 80’den fazla kişinin de yaralandığı öğrenildi.

CANLI BOMBALI SALDIRI DÜZENLENDİ

Nasriye şehrinde ilk olarak otoyolda yer alan bir restorana daha sonra da polis karakoluna canlı bombalı saldırı düzenlendi. Canlı bombalardan bir tanesinin kentin güneybatısında yer alan restorana girerek üzerine düşenmiş olan bombayı infilak ettirdiği bunun hemen ardından da yanındaki 3-4 şahsın da içeride yer alan insanların üzerine silahlarla ateş açtığı bilgisine ulaşıldı. Bu olayın hemen ardından da restoranın yakınlarında yer alan bir polis karakoluna da canlı bombalı saldırı düzenlendiği öğrenildi. 

EN AZ 50 ÖLÜ, 80’DEN FAZLA DA YARALI VAR

Canlı bombalı saldırının hemen ardından gelen bilgilere göre, intihar saldırısında ölenlerin çoğunun İran vatandaşı olduğu ve saldırı sonucunda en az 50 ölü 80’den fazla da yaralı olduğu belirtildi. Gerçekleştirilen kanlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ’ın üstlendiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. 

 

ırak nasriye DEAŞ canlı bomba saldırı polis karakolu restoran 50 ölü 80 yaralı