İpler Kopuyor! Yunan Bakan'dan Küstah Sözler: En İyi Türk Ölü Türk'tür

TAKİP ET

Türkiye ve Yunanistan arasında başlayan Kardak krizi gün geçtikçe daha da büyüyor. Kardak krizi devam ederken Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Pangalos, 'En iyi Türk ölü Türk'tür' diyerek skandal sözlere imza attı.

Türkiye ve Yunanistan arasında başlayan Kardak krizi gün geçtikçe daha da büyüyor. Kardak krizi devam ederken Yunanistan’ın eski Dışişleri Bakanı Pangalos, ‘En iyi Türk ölü Türk’tür’ diyerek skandal sözlere imza attı.

Son zamanlarda Türkiye ve Yunanistan arasında devam eden Kardak krizi giderek büyük bir hale gelirken Yunanistan’ın eski Dışişleri Bakanı Pangalos, geride bıraktığımız günlerde verdiği bir röportajda skandal ifadelere yer verdi. ‘En iyi Türk ölü Türk’tür’ diyen eski Bakan, tüm tepkileri üzerine çekti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Türkiye ve Yunanistan arasında son zamanlarda ipler kopma durumuna gelirken eski Yunanistan Dışişleri Bakanı Pangalos’un yaptığı açıklamalar skandalın boyutunu gösterdi. Söylediği ve kullandığı cümlelerle tepkileri çığ gibi üzerine çeken Pangalos, Yunanistan’ın Türkiye ile büyük bir sorunla yüz yüze olduğunu belirtti. 

‘TÜRKLER ADALET DUYGUSUNDAN YOKSUNDURLAR’

Türkiye için kullandığı skandal cümlelerle gündeme gelen eski Yunanistan Dışişleri Bakanı Pangalos, ‘En iyi Türk ölü Türk’tür. Buna inanıyorum. Çünkü iyi bir Türk’e rastlamadım. Onlar adalet duygusundan yoksundurlar’ dedi. Yunanistan’da 1996-1999 yılları arasında görev yapmış olan Pangalos, görevi süresince tartışmalı konular içinde yer almış ve çıkışları ile tepkileri her zaman üzerine çekmiştir. Ayrıca Yunanistan eski Dışişleri Bakanı Pangalos, 1990 yılında Türkiye’yi Avrupa’ya kanlı çizmelerini bulaştırmakla suçlayarak Türk düşmanı olduğunu belli etmiştir.

 

Dünya haberleri Yunanistan Türkiye Pangalos Kardak krizi