iPhone 8 İçin Bekaretini Vermek İsteyen 17 Yaşındaki Kıza Büyük Ders! Dört Çıplak Erkek İçeri Girdi Ve…

TAKİP ET

Çin'de 17 yaşındaki bir genç kıza verilen ders herkesin dilinde. 17 yaşındaki genç kızın bir forum sitesinde iPhone 8 için bekaretini vereceğini açıklamasının ardından yaşananlar herkesi şaşırttı. Genç kızın başına geleceklerden haberi yoktu.

Çin’de 17 yaşındaki bir genç kıza verilen ders herkesin dilinde. 17 yaşındaki genç kızın bir forum sitesinde iPhone 8 için bekaretini vereceğini açıklamasının ardından yaşananlar herkesi şaşırttı. Genç kızın başına geleceklerden haberi yoktu.

Çin’de 17 yaşındaki bir genç kızın iPhone 8 almak için bir internet sitesinden bekaretini satılığa çıkardığını duyurmasının ardından başına geleceklerden habersiz bu kararını uygulamak için randevulaştı. Fakat randevulaştığı kişi Çin’in ünlü vlogger’ı Xiao Chen’di. Genç kıza ders vermek isteyen Chen’in kıza randevu verdiği ve sonrasında yaptıkları herkesi şaşırttı.

GENÇ KIZLA RANDEVULAŞTI

iPhone 8 için bekaretini vermek isteyen genç kızla randevulaşan ünlü vlogger’ın genç kızla randevulaştığı ve kıza adresini verdiği kafeye bir gizli kamera yerleştirdiği öğrenildi. Burada kiminle randevulaştığını bile bilmeyen 17 yaşındaki genç kızın konuşmaları kayıt altına alındı.

OTEL ODASINA GİTTİLER

Randevulaştığı adama, bütün arkadaşlarımda iPhone 8 olduğunu ancak kendisinde olmadığını bu yüzden de zengin bir adamla birlikte olma kararı aldığını söylediği öğrenildi. Başına geleceklerden habersiz olan 17 yaşındaki geç kız yanındaki yabancı adamla otel odasına gitti. Adamın olayın daha da inandırıcı olması için yanında iPhone 8’de getirdiği öğrenildi. 

HAYATININ DERSİ VERİLDİ

Aradan çok geçmeden içeri 4 çıplak erkek girdi. Erkeklerin ellerinde kamera vardı. 17 yaşındaki genç kız karşısında gördüğü manzara karşısında şoka uğrayarak çığlık atmaya başladı. Kız dafa fazla korkmadan ünlü vlogger Chen içeri girdi ve kızın yaptığının ne kadar yanlış olduğunu söyleyerek ona hayatının dersini verdi. 

 

 

Dünya haberleri Çin iPhone 8 için bekaretini vermek isteyen kız Ünlü vlogger 17 yaşındaki kıza verilen ders