İntizar ve Sinem Gedik Arasındaki Eşcinsel İlişkiyi Ortaya Çıkaran Akraba Konuştu: İntizar'la Sinem'i Öpüşürken Gördüm

TAKİP ET

Şarkıcı İntizar ile Sinem Gedik'in eşcinsel ilişkisini ortaya çıkaran Kişinin kim olduğu belli oldu. Şarkıcı İntizar'ın yeğeninin kocası ilişkiyi fark ettikten sonra Mustafa Ceceli'ye bir mail atmış. Konu Hakkında ilk kez konuşan akraba İntizar ve Sinem Gedik i öpüşürken gördüğünü söyledi.

Şarkıcı İntizar ile Sinem Gedik'in eşcinsel ilişkisini ortaya çıkaran Kişinin kim olduğu belli oldu. Şarkıcı İntizar'ın yeğeninin kocası ilişkiyi fark ettikten sonra Mustafa Ceceli’ye bir mail atmış. Konu Hakkında ilk kez konuşan akraba İntizar ve Sinem Gedik i öpüşürken gördüğünü söyledi.

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ve İntizar arasında yaşanan eş cinsel ilişki Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşmüştü. Aile mahkemesine ayrıldığı eşi Sinem Gedik ve İntizar arasında yaşanan eşcinsel ilişkinin görüntülerini Sunal Mustafa Ceceli eleştirilerin O daha olmuştu.  Sinem Gedik ise görüntüleri Mustafa Ceceli tarafından internete sızdırıldığı iddia ederek Özel hayatının ihlal edildiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Mustafa Ceceli suçlamaları kabul etmemiş ve ihbar maillerini tanımadığı biri tarafından gönderildiğini söylemişti.

İHBAR EDEN KİŞİ İNTİZAR'IN AKRABASI ÇIKTI
İddialara ilişkin Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada yapılan inceleme sonucu Mustafa Ceceli ye mail atan kişinin İntizar'ın yeğenimin kocası olduğu belirlendi. S.Y.  24 Temmuz tarihinde verdiği ifadede intizar ile Sinem Gedik ilişkisini Mustafa Ceceli ye mail atarak ihbar ettiğini fakat video kaydı ile bir ilgisi olmadığını söyledi.

"İNTİZAR'LA SİNEM'İ BİR KAÇ KEZ ÖPÜŞÜRKEN GÖRDÜM"
Sözcü.com.tr'nin ulaştığı ifadeye göre:
"İntizar eşimin teyzesi olmaktadır. İntizar, ilk olarak bu tarihten 15 ay önce Sinem Gedik ve oğlu ile Fethiye'ye evimize misafir olarak gelmişti. Sinem Gedik kendisini bana reklamcı olarak tanıttı. İntizar başka başka kadınlarla da evimize geldiği için bu duruma alışkındık. Ancak Sinem'le geldiklerinde kendilerini arayan kişilere Bodrum'da olduklarını söylüyorlardı. Bizde kaldıkları bu süre içinde İntizar ve Sinem yemek yerken ve değişik zamanlarda, birbirlerine kur yapıyordu. Bir erkek bir bayana nasıl kur yapıyorsa İntizar da o şekilde kur yapıyordu. Hatta birkaç kez öpüşürlerken gördüm. 2-3 gün kaldıktan sonra İstanbul'a döndüler."

şarkıcı intizar intizar ve sinem gedik intiraz ile sinem gedik ilişkisi son dakika mustafa ceceli