İntikamı Acı Oldu! Sevgilisi Tarafından Aldatılan Hamile Genç Kızdan Duş Başlıklı İşkence

TAKİP ET

Rusya'da sevgilisi tarafından aldatılan ve hamile olduğu öğrenilen genç bir kızın eski sevgilisi ve onun kız arkadaşına akıl almaz işkenceler yaptığı ortaya çıktı.

Rusya’da sevgilisi tarafından aldatılan ve hamile olduğu öğrenilen genç bir kızın eski sevgilisi ve onun kız arkadaşına akıl almaz işkenceler yaptığı ortaya çıktı. 

Olay, Rusya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, hamile olduğu öğrenilen genç kız kendisini aldatan eski sevgilisi ve onun kız arkadaşından intikam almak için dehşete düşüren işkenceler yaptı.

DUŞ BAŞLIĞINI CİNSEL ORGANINA SOKTULAR

İddiaya göre, kendisini aldattığını iddia ettiği eski sevgilisinin evine 3 arkadaşı ile beraber gece saatlerinde gizlice girdiği ve burada eski sevgilisinin kendisini aldattığını iddia ettiği 17 yaşındaki Sara isimli genç kıza akıl almaz işkenceler yaptıkları öğrenildi. Öfkeli genç kızlar ilk olarak Sara’nın saçını keserken daha sonra genç kızın üzerine idrarlarını yaparak cinsel tacizde bulundukları öğrenildi. Bununlada yetinmeyen genç kızlar Sara’yı zorla banyoya götürerek burada duş başlığını kızın cinsel organına sokarak sıcak suyu açtılar.

GENÇ KIZ ARTIK ANNE OLAMAYACAK

Dehşete düşüren işkenceleri yapan kızlar daha sonra Sara’nın cep telefonunu, parasını, bilgisayarını ve diğer değerli eşyalarını alarak evden ayrılırken evinde dehşete düşüren işkencelere maruz kalan Sara polisi arayarak yardım istedi. Olayı ihbar alan polis ekipleri talihsiz kızın evine sağlık ekipleri ile beraber gelirken hastanede yapılan müdahalede talihsiz kızın cinsel organına sokulan duş başlığı ve sıcak suyun vajinasına zarar vermesinden dolayı bundan sonra anne olamayacağı öğrenildi. 

 

Rusya Dünya haberleri Hamile kız İşkence Aldatma