İnternetten Tanıştığı Kızla Buluşmaya Gitti Hem Gasp Edildi Hem De Dayak Yedi!

TAKİP ET

Bursa'da ilginç bir olay yaşandı. İnteretten tanıştığı kızla tanışmaya giden bir gencin başına gelmeyen kalmadı. Buluşma yerine giden gencin kızın 2 arkadaşı tarafından dövülerek gasp edildiği öğrenildi.

Bursa'da ilginç bir olay yaşandı. İnteretten tanıştığı kızla tanışmaya giden bir gencin başına gemeyen kalmadı. Buluşma yerine giden gencin kızın 2 arkadaşı tarafından dvilerek gasp edildiği öğrenildi.

İNTERNETTEN TANIŞTI BULUŞMAYA GİTTİ

Olay, Bursa'da merke Osmangazi ilçesinde meydana geldi. 26 yaşında olduu öğrenilen E.G.S isimli bir genç internetten Kıvılcım D. simli bir kızla tanıştı. Kıvılcım D. aradan bir süre geçtikten sonra internette tanıştığı genci merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesine bir kafeye çağırdı.

KIZIN YARDIM İSTEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Kızın çağırdığı adrese gelen E.G.S isimli genç kafede kızın kendisinden yardım stemesiyle başına geleceklerden abersiz oturmaya başladı. Kız, kendisinin 2 kişiye para verdiğinin ancak geri alamadığını belirerek gençte yardım istedi. Kızın anlattıklarını dinleyen E.G.S ise kızın para verdiği 2 kişiyi afeye çağırmasını istedi. 

EVE GÖTÜRÜP DÖVDÜLER 

Aradan kısa bir süre geçtikten sonra kafeye gelen 23 yaşındaki Evren C. ve 38 yaşındaki Fırat E. genci daha rahat konuşma bahanesi ile evlrine götürdü. Burada 2 kişi tarafından dövülen ve 2 kolunun kırıldığı öğrenilen E.G.S isimli genç, cebinde bulunan 1200 TL'yide kaptırdı. Gencin şikayeti üzerine Kıvılcım D. ve Evren C. evlerinin önünde yakalanarak gözaltına alınırken kaçan üçüncü kişi hala aranıyor. 

 

bursa smangazi gasp darp internetten tanışma 2 kolu ırıldı