İnternetten Tanıştığı Kişinin Kurbanı Olacaktı: Yaşlı Adam Boğazı Kesilerek Öldürülmek İstendi!

TAKİP ET

İngiltere'de bir şahıs internetten tanıştığı kişi tarafından uyutularak boğazı kesilmek istendi. Korku filmlerini aratmayan bir şekilde katledilmek istenen yaşlı adam son anda uyanarak ölümden kurtuldu.

İngiltere’de bir şahıs internetten tanıştığı kişi tarafından uyutularak boğazı kesilmek istendi. Korku filmlerini aratmayan bir şekilde katledilmek istenen yaşlı adam son anda uyanarak ölümden kurtuldu.

Olay, İngiltere’nin Manchester şehrinde meydana geldi. Mark Canavaght isimli yaşlı bir adam internette tanıştığı bir adam tarafından uyutularak boğazı kesilmek istendi. Ölümden kıl payı kurtulan adamın son anda uyandığı ve kanlar içinde kaldığı öğrenildi.

CANINI ZOR KURTARDI

İnternet tarafından tanıştığı Steven Lund isimli adamla buluşma yerine giden 51 yaşındaki Mark, adamın kendisini uyutmasıyla bir anda kendinden geçti. Steven isimli gözü dönmüş adam ise kurbanının boğazını keserek öldürmek isterken adamın son anda uyanmasıyla planı suya düştü. Kendine gelen talihsiz adamın üzerinde sadece bir havlu olduğu görüldü. Kan revan içinde kalan yaşlı adamın vücudunun her yerinde kesikler olduğu ve boğazından kesilmek istendiği sırada uyandığı öğrenildi. Elindeki bıçakla yavaş hareketlerle kurbanının boğazını kesmeye çalışan gözü dönmüş adam yaşlı adamın son anda kendine gelerek uyanması ile cani planını uygulamaya koyamadı. Boğazı kesilmeye çalışılan yaşlı adamın kendisini kesmeye çalışan cani adamla dövüşerek canını zor kurtardığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan talihsiz adamın sokağa çıktığında çevredeki vatandaşlardan yardım istediği ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan adamın 2 haftalık tedavisinin ardından vücuduna ve boğazına 32 dikiş atıldığı öğrenildi. 

 

ingiltere manchester internet kurban yaşlı adam boğazı kesilme uyutuldu