İnternetten tanıştığı kadın ile evlendi, hayatı kabusa döndü! 'Çetenin ağına düştüm'

TAKİP ET

Ankara'da yaşayan bir kişi internet üzerinden tanıştığı bir kadın ile evlenme kararı aldı. Kendisinin adına 29 ayrı hat çıkan kadın, birlikte yaşadıkları evi soydu. Bu olayın ardından Murat Alparslan açtığı boşanma davasında çıkan karar ile ikinci kez hayatının kabusunu yaşadı. Mahkeme Alparslan'ın her ay bin TL nafaka ödemesi yönünde hüküm verdi.

 

Ankara'da Murat Alparslan, internet üzerinden tanıştığı bir kadın ile bir süre sevgili kaldıktan sonra evlenme kararı aldı. Bir gün Alparslan, eşinin üzerinde 29 ayrı hat açıldığını anlayınca aralarından tartışma yaşandı. Eşi, Alparslan hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırdı. Alparslan kararın ardından evden uzaklaşırken iddialara göre eşi evde ne var ne yok alıp kaçtı. Bu olayın ardından boşanma davası açan Alparslan, mahkemenin verdiği karar ile neye uğradığını şaşırdı.

"SANANE, SEN KİM OLUYORSUN?"

Murat, eşinin adı ile 29 ayrı hat açıldığını fark edince bir akşam tartışma meydana geldi. Yaşadıkları tartışmayı hakkında konuşan Alparslan, eşinin kendisine, 'Sanane, sen kim oluyorsun bana karışıyorsun' dediğini ifade etti. İddialara göre kendisi eşine ne sözlü ne de fiziki şiddette bulundu fakat eşi, polis merkezine giderek kendisinden şikayette olduğunu ve uzaklaştırma kararı aldırdığını ifade etti.

EVDEKİ EŞYALARI ALIP KAÇTI

Temizlik işi ile ilgilenen adam şahsi eşyalarını alıp evden uzaklaştı. Ne olduysa evden uzaklaşınca olduğunu ifade eden Alparaslan iddialarına göre eşi sabaha karşı evde ne var ne yok alıp kaçtı.

HAYATININ İKİNCİ ŞOKUNU YAŞADI

Daha fazla dayanamayan adam eşine boşanma davası açtı. Mahkeme, adama tedbir nafakası bağlanmasını hükmetti. Murat Alparslan kendisini dolandırdığını öne sürdüğü eski eşine aylık  bin TL ödeyecek. Yaşadıkları hakkında konuşan Alparslan 'Sizin anlayacağınız bir çetenin ağına düştüm' ifadelerini kullandı.

Ankara internet evlilik