İnternette Tanıştığı Kadınla Buluştu! 'Beni Evime Bırakır Mısın' Dedi, Sonrası Kabus…

TAKİP ET

İstanbul Arnavutköy'de internetten bir kadınla tanışan Y.O, birkaç günlük süren yazışmanın ardından kadınla bir Alışveriş Merkezi'nde buluştu. Buluşma sonrasında kadın 'Beni evime bırakır mısın' diye sordu, Y.O Kabul etti ancak başına geleceklerden habersizdi.

İstanbul Arnavutköy'de yaşayan Y.O,  bir kadınla internet üzerinden tanıştığı ve iddiasına göre birkaç gün yazıştıktan sonra buluşma kararı aldı. Bir alışveriş merkezinde buluşup çay içerdik ikiliden kadın daha sonra “Beni evime bırakır mısın”  diye sordu. Bu soruya Evet yanıtını veren adam ise hayatının hatasını yaptı.

KAÇIRILDI 3 GÜN İŞKENCE GÖRDÜ

AVM’den çıkarak başıma geleceklerden habersiz kadını Eyüp'te bir Sokağa götür anne burada yürümeye başlayan adam bu sırada Arkadan gelen silahlı 4 kişi tarafından gözlerinde kapatılarak bir apartmana götürüldü. Üç gün boyunca burada işkenceye maruz kalan ayakları bağlanan elleri kelepçeli eden adam önce üzerindeki paraları kaybetti Daha sonra da kredi kartları çalındı. Gaspçılar, kredi kartı şifresini de öğrenerek adamın kredi kartından 6000 lira para çekti.

“200 BİN TL VER BIRAKALIM”

Gaspçılar daha sonra adamdan 200 bin TL istedi ve vermesi durumunda kendisini Serbest bırakacaklarını söyledi. Parası olmadığını söyleyen adama borç senetleri imza attırıldı. Gaspçıların üzerine Daire yada arsa varsa onu saat demesi Üzerine kendi üzerinde hiçbir şey olmadığını söyleyen Y.O. Sadece eşinin üzerine bir arsa olduğunu anlattı.

EVİNE GELİP EŞİNİN BİLEZİKLERİNİ ALDILAR

Gaspçılar bunu öğrendikten sonra Y.O.’yu da yanına alarak Arnavutköy’deki evine getirdiler. Eşi kapıyı açtıktan sonra Y.O.’yu kelepçeli ve suratında morluklar görünce şoka girdi. Bunun üzerine gaspçılar, “Eşinin bize borcu var. Arsanı satıp 2 gün içinde bize 200 bin lira getirmezsen evinizi yakar, çocuklarınızı ve sizi tek tek öldürürüz” Diye tehdit ederek kadının kolunda bulunan 4 bileziği alıp olay yerinden geldikleri araçla tatlılar.

POLİS KİMLİKLERİNİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube gasp büro amirliği ekipleri Y.O.’nun şikayeti üzerine olayla ilgili olarak çalışma başlattı. Y.O.’nun verdiği bilgiler Doğrultusunda harekete geçen ekipler güvenlik kamerası çalışması yaparak 4 gaspçı ile internet üzerinden tuzağa düşüren kadını bulmak için çalışmaya devam ediyor.

istanbul arnavutköy son dakika gasp