İnternette Cesur Pozlarını Paylaşan Hemşire İşinden Oldu! Yaptıklarına Pişman Olup Halktan Özür Diledi

TAKİP ET

Son dönemlerde sosyal medyada fenomen olmak isteyenlerin ilk başvurduğu iş cesur pozlar çektirip paylaşmak. Onlardan biri olan Tayland'lı hemşireyi cesur pozları işinden etti. Büyük tepki çeken hemşire önce istifa etti, ardından da halktan özür diledi.

Son dönemlerde sosyal medyada fenomen olmak isteyenlerin ilk başvurduğu iş cesur pozlar çektirip paylaşmak. Onlardan biri olan Tayland’lı hemşireyi cesur pozları işinden etti. Büyük tepki çeken hemşire önce istifa etti, ardından da halktan özür diledi. 

Tayland'da hemşirenin biri, iş kıyafeti ile çektirdiği cesur fotoğraflar yüzünden işinden oldu. Tayland’ın muhafazakar bir ülke olduğu biliniyor. Hemşire, "mesleğine utanç getirdiği" gerekçesiyle ülke genelinde büyük tepki çekti. 

İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI
Parichat Pang Chatsri, isimli hemşire cesur pozlarını Tayland Hemşire Severler Derneği'nin grup sayfasında paylaştı. Bu paylaşımın ardından sosyal medyada bir anda gündem olan hemşire, ülkede büyük tartışma yarattı. Genç hemşirenin çalıştığı kurum tarafından işine son verilirken, bir açıklama da yaptı. Hemşire Chastsri açıklamasında, hastane yönetimine saygı duyduğunu, bu nedenle kendisi istifa ederek sorumluluğu da üstüne aldığını söyledi. 

HALKTAN ÖZÜR DİLEDİ
Cesur pozları nedeniyle halktan da özür dileyen genç hemşire, kendi yaptığı bu hata yüzünden halkın bütün hemşireleri yargılamamasını istedi. 

tayland hemşire sosyal medya cesur poz istifa dünya haberleri