İnşaat alanında kepçe operatörünün cansız bedeni buludnu

TAKİP ET

Aydın-Denizli Otoyolu yapımında kepçe operatörü olarak çalışan 23 yaşındaki Kürşat Güler, Nazilli ilçesindeki inşaat alanında ölü bulundu. Kürşat Güler'in başka bir kepçenin çarpması sonucu hayatını kaybettiği öne sürülüyor.

Olay, akşam saatlerinde Aydın-Denizli Otoyolu inşaat alanında meydana geldi. İddiaya göre, Erzurum'dan otoyol yapımında çalışmak için gelen genç operatör Kürşat Güler, mesai arkadaşları tarafından yerde kanlar içinde hareketsiz yatarken bulundu. Hemen sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan kontrolde Kürşat Güler'in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yeri incelemesinin ardından ortaya çıkan bilgilere göre, Güler'e çalışma esnasında başka bir kepçenin çarptığı iddia ediliyor. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Genç ve umut vaat eden bir kariyerin böyle bir trajik şekilde son bulması, ailesini, mesai arkadaşlarını ve sevdiklerini derin bir üzüntüye boğdu. Güler'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, olayın gerçek sebebinin ortaya çıkarılması için yetkililerin titiz bir soruşturma yürüteceğini umuyoruz.

Aydın ölüm haberi şantiyede ölüm