İngiltere'de Sahte Türk Doktor Skandalı! Botoks Yaptığı Kadınları Bu Hale Getirdi

TAKİP ET

İngiltere'de tıp eğitimi aldığını iddia eden Türk doktor Ozan Melin'in botoks yaptığı kadınlar tanınmayacak hale geldi. Kadınların yüzlerine sahte botoks yaptığı iddia edilen Ozan Melin hakkında çıkarıldığı mahkeme tarafından şartlı tahliye kararı verildi.

İngiltere’de tıp eğitimi aldığını iddia eden Türk doktor Ozan Melin’in botoks yaptığı kadınlar tanınmayacak hale geldi. Kadınların yüzlerine sahte botoks yaptığı iddia edilen Ozan Melin hakkında çıkarıldığı mahkeme tarafından şartlı tahliye kararı verildi.

İngiltere’de Ozan Melin isimli bir Türk doktor kadınların yüzüne sahte botoks yaptığı iddiasıyla hakkında şikayet yapılması üzerine mahkemeye çıktı. Türkiye ve ABD’de tıp eğitimi aldığını iddia eden Ozan Melin’in yüzüne botoks yaptığı kadınlar tanınmayacak hale geldi. Mağdur kadınların yaptığı şikayetler üzerine Ozan Melin hakkında soruşturma açıldı. 

TANINMAYACAK HALE GELDİLER

İngiliz basınında geniş yer bulan olayda, Londra Uxbridge’de yaşayan Türk doktorun kadınları eğitim aldığına dair kandırarak yüzlerine sahte botoks yaptığı ve yüzlerini tanınmayacak hale getirdiği belirtildi. Mağdur kadınlar doktordan şikayetçi olurken yüzlerinin halini de fotoğraflarla belgeledi. Şikayetler üzerine yapılan araştırmalarda, Ozan Melin’in kadınların yüzlerine uyguladığı işlemde botoks yerine farklı kimyasallar kullandığı ve tıbbi olmadığı belirlendi. Çok ciddi yan etkileri olduğu belirlenen bu kimyasal maddenin kadınların yüzünde gözle görülür hasarlar oluştu. 

‘HER YERİM KAŞINIYORDU VE YANIK ÇOK CİDDİYDİ’

Türk doktorun mağduriyetine uğrayan kadınlardan biri 2013 yılında operasyon yaptırdığını ve operasyonun ardından yaşadığı sorunları anlattı. ‘Yüzümde yanık hissettim. Sanki derimin altında bir kimyasal yanıyordu. Her yerim kaşınıyordu ve yanık çok ciddiydi.’ ifadelerini kullandı.

 

Dünya haberleri İngiltere Ozan Melin Botoks Sahte doktor Türk doktor