İngiltere, Skandal Gelin Adayı Naz Mila'nın Dövmesini Konuşuyor

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan evlilik programlarından birinde ünlü haline gelen skandal gelin adayı Naz Mila yaptırdığı dövme ile Türkiye sınırlarını aştı. Dövmesindeki hata nedeniyle çok konuşulan Naz Mila ile İngiltere basına alay etti.

Naz Mila dövmesi ile Türkiye'den sonra İngiltere de de konuşulmaya başladı. Son günlerde magazin gündeminde dönmesi nedeniyle sık sık konuşulan Naz Mila İngiliz basınında alay konusu oldu. Naz Milan'ın yaptırdığı dövme ile Daily mail ve The Sun gazeteleri dalga geçti.

DÖVMESİ HATALI ÇIKTI

Naz Mila son olarak yaptırdığı dövme de 'Sadece tanrı benim doğrularımı ve hatalarımı yargılayabilir'  yazdırmak istemişti ancak dövmecinin yaptığı hata sonucu ‘Tek bir Tanrı'yı yanlışlar ve yanlışlarımla yargılayabilirim' (I can judge a single god with my wrongs and wrongs)  gibi bir sonuç ortaya çıkmıştı. Dövmesinin hatalı olduğunu fark etmeyen Naz Mila bu fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Türk sosyal medya kullanıcılarının da kısa sürede fark ettiği hata İngiliz basınında da yer buldu. İngiltere'de Daily Mail ve The Sun, Dövme yaptıracağınız kişinin İngilizce bilip bilmediğinden emin olun' yazarak Naz Mila ile adeta dalga geçti.

naz mila instagram naz mila dövmesi naz mila muz naz mila kimdir