infaz yasası için mecliste maskeli oturum

TAKİP ET

Türkiye Büyük Millet Meclisi, milyonların gözünü kulağını çevirdiği infaz yasasını görüşmek için bir araya geldi. oturuma katılım gösteren milletvekillerin maske takmaları dikkat çekti.


Türkiye Büyük Millet Meclisi, milyonların gözünü kulağını çevirdiği infaz yasasını görüşmek için Genel Kurulu Başkanvekili Levent Gök başkanlığında bir araya geldi. oturuma katılım gösteren milletvekillerinin maske takmaları gözden kaçmadı.


AK Parti ve MHP'nin hazırladığı 70 maddelik teklif masaya yatırılacak


AK Parti ve MHP'nin hazırlayıp sunduğu infaz yasası, Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu'nda kabul edilmesinin ardından TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmek üzere gündeme geldi. Bugün öğleden sonra Meclis'te bir araya gelen milletvekilleri, AK Parti ve MHP'nin hazırladığı 70 maddelik teklifi masaya yatıracak.


Mecliste koronavirüs tedbiri


Açılış konuşması yapan Genel Kurulu Başkanvekili Levent Gök, maske takılmasına ve sosyal mesafe kuralına uyulmasına özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Bu virüsün, herkese bulaşabileceğini bilerek ama tedbirlerimizi alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda sayın milletvekillerimizin Meclis Genel Kurulu'nda istisnasız maske takmadan gelmemelerini rica ediyorum ve sosyal mesafenin korunmasına özen gösterilmesini tekrar tekrar rica ediyorum. Bütün masalarımızda maskeler mevcuttur, dezenfekte ilaçları masalarımızda vardır ve bütün bu özeni göstererek inşallah hiçbir milletvekilimizin ve bütün yurttaşlarımızın bu tehlikeden bir an önce kurtulması için özenli bir çalışma sürecini beraber götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

infaz yasası meclis maske