İnanması Güç Ama Gerçek! 40 Kardeşi Olduğunu Öğrenen Kadın Tek Tek Arayarak Hepsini Buldu

TAKİP ET

ABD'de yaşamını sürdüren Kianni Arroyo isimli bir kadın babasının sperm bağışçısı olduğunu ve tam 40 tane kardeşi bulunduğunu öğrenince hiç düşünmeden kardeşlerini bulmak için yollara düştü. Dünyanın farklı farklı ülkelerinde bulunan kardeşlerini bulmayı kafasına koyan genç kadın birçoğuyla iletişime geçerek başarılı oldu.

ABD’de yaşamını sürdüren Kianni Arroyo isimli bir kadın babasının sperm bağışçısı olduğunu ve tam 40 tane kardeşi bulunduğunu öğrenince hiç düşünmeden kardeşlerini bulmak için yollara düştü. Dünyanın farklı farklı ülkelerinde bulunan kardeşlerini bulmayı kafasına koyan genç kadın birçoğuyla iletişime geçerek başarılı oldu.

ABD’de yaşayan 21 yaşındaki Kianni Arroyo isimli genç kadın babasının sperm bağışçısı olduğunu ve 40 tane kardeşi bulunduğunu öğrenince kardeşlerini bulmak için harekete geçti. Farklı kadınlardan doğan fakat babasından olan kardeşlerini bulmayı kafasına koyan genç kadın bu inadı sonucunda dünyanın farklı farklı ülkelerinde bulunan kardeşlerinin birçoğuyla iletişim geçmeyi başardı. Bundan yaklaşık 5 sene önce kardeşlerini bulmak için harekete geçen Kianni, şimdilerde kardeşlerinden birçoğuyla iletişim halinde.

EN KÜÇÜK KARDEŞİ 5 AYLIK

Genç kadının bulmak için büyük uğraş gösterdiği kardeşlerinin ABD’nin dışında yaşadığı öğrenildi. Avusturalya, Kanada ve Yeni Zelanda’da olan kardeşlerini bulan Kianni’nin en büyük kardeşi 21 en küçük kardeşi ise henüz 5 aylık. 

ARALARINDA ÖZEL BİR BAĞ VAR

Daha önce hiç karşılaşmayan ancak şimdilerde iyi bir arkadaş olan kardeşler aralarında özel bir bağın olduğunu söylüyor. Kianni ise kardeşlerini bulmak için çok uğraştığını aynı anneden olmasalar bile babalarının aynı olduğunu ve çok iyi anlaştıklarını söyledi. Kianni peşine düştüğü kardeşlerinin 30’unu bularak görüşmeyi başarmış ancak diğer 10 kardeşi görüşmeyi reddetmiş.

 

Dünya haberleri Kız kardeş 40 kardeşi olan kız ABD Sperm bağışlayıcı Baba