İnadına PKK'lıyım Diyerek Şov Yapmıştı! Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Genç 2 Saat İçerisinde Kıskıvrak Yakalandı

TAKİP ET

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'İnadına PKK'lıyım' diyen ve büyük tepki toplayan genç emniyet güçlerinin başlattığı çalışmayla sadece 2 saat içerisinde kıskıvrak yakalandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘İnadına PKK’lıyım’ diyen ve büyük tepki toplayan genç emniyet güçlerinin başlattığı çalışmayla sadece 2 saat içerisinde kıskıvrak yakalandı. 

Sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoda, ‘İnadına PKK’lıyım’ sözleriyle meydan okuyan ve büyük tepki toplayan Özcan A. isimli bir genç İstanbul polisinin başlattığı çalışmayla 2 saat içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

KÜFÜR EDİP İNADINA PKK’LIYIM DEDİ

Paylaştığı videoyu çalıştığı iş yerinde çektiği belirlenen Özcan A. isimli gencin sosyal medya hesabında yayınladığı videoda, ‘İnadına PKK’lıyım’ şeklinde ifadeler kullanarak bazı küfürlü kelimeler sarf ettiği görüldü.

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ OPERASYON DÜZENLEDİ

Yayınlanan video birçok kullanıcı tarafından büyük tepki toplarken güvenlik güçlerini de harekete geçirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın verdiği talimat ile hakkında gözaltı kararı çıkarılan Özcan A.’nın yeri tespit edildi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Özcan A.’nın belirlenen iş yeri adresine operasyon düzenleyerek şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. 

ARKA KAPIDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Güvenlik güçlerini gören Özcan A.’nın iş yerinin arka kapısından kaçmaya çalıştığı öğrenilirken verdiği ilk ifadesinde, PKK’lı olduğunu söylediği videonun tam tersine sosyal medya hesabının sahte olduğunu kendisinin de bu vatanda yaşayan birisi olduğu ifadelerinin kullandığı belirtildi. Güvenlik güçleri tarafından sorgusu devam eden şüpheli Özcan A.’nın geçmişte PKK üyeliği suçundan cezaevine girdiği ve cezaevinde bulunduğu tarihlerde terörist elebaşı Abdullah Öcalan için düzenlenen açlık grevine katıldığı tespit edildi. 

 

son dakika pkk sosyal medya terörle mücadele video abdullah öcalan suç terör