İmam Nikahlı Kocasına Kızıp Feci Şekilde Can Verdi!

TAKİP ET

Adana'da imam nikahlı olarak yaşadığı kocası ile şiddetli bir tartışmaya giren 28 yaşındaki kadın kendisini odaya kapattıktan sonra bir anlık sinirle feci şekilde yaşamına son verdi.

Adana’nın Çukurova ilçesinde korkunç bir intiharın meydana geldiği öğrenildi. Huzurevleri Mahallesi’nde meydana gelen olayın ardından 28 yaşındaki Selda Ç. isimli kadının kendi canına kıyarak feci şekilde can verdiği öğrenildi. Bir süredir 28 yaşındaki kadının imam nikahlı olarak bir ilişkisi olduğu ve birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi.

Çift arasında yakın komşuları tarafından verilen bilgilere göre uzun bir zamandır anlaşmazlık vardır. Çiftin son zamanlarda sık sık tartıştıkları öğrenildi. En son 30 Aralık tarihinde şiddetli bir tartışma yaşayan çiftin seslerini komşuları duydu. Tartışmanın büyümesi üzerine genç kadın daha fazla dayanamayarak imam nikahlı eşine saldırdı. Tırnaklarını eşinin boynuna geçirdi. Eşini yaraladıktan sonra ise odasına geçerek kendisini kilitledi.

SİNİRLENDİĞİ İÇİN KENDİSİNİ AŞAĞI ATTI

Yatak odasına kendisini kapattıktan sonra imam nikahlı kocası bir süre kendisini çıkarmak için ikna etmeye çalıştı. Ancak sonuç alamayınca kilitli olan kapıyı açmaya çalıştı. Kapıyı açmak için çabalarken o sırada 28 yaşındaki genç kadın 5. kattaki evin penceresinden kendisini aşağı attı

Komşular tarafından hemen sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan muayeneler sonrasında genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Genç kadına otopsi yapılmak üzere Adli Tıp işlemleri başlatıldı. İşlemlerin tamamlanmasının aardından ailesine teslim edilirken konunun aydınlatılması için soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

adana imam nikahı intihar