İmam Nikahlı Hamile Eşini Bıçaklayan Adamın Verdiği İfade Şok Etti!

TAKİP ET

Adana'da yaşanan kan donduran olay sonrasında adamın verdiği ifade polisler dahil herkesi şok etti. Dini nikahlı olan hamile eşini dövdükten sonra 5 yerinden bıçaklayan cani adam polise verdiği ifade ile herkesi şok etti.

Adana’da yaşanan kan donduran olay sonrasında adamın verdiği ifade polisler dahil herkesi şok etti. Dini nikahlı olan hamile eşini dövdükten sonra 5 yerinden bıçaklayan cani adam polise verdiği ifade ile herkesi şok etti. 

Duyanların kanını donduran olay Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşandı. Şakirpaşa mahallesinde ikamet eden 25 yaşındaki Murak K. ve dini nikahlı eşi 23 yaşındaki Suzan Y. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce gözü dönmüş adam hamile olan dini nikahlı eşini önce öldüresiye dövdü daha sonra hırsını alamayarak 5 yerinden bıçakladı.

HIRSINI ALAMADI TAM 5 YERİNDEN BIÇAKLADI

Dini nikalı eşi ile çıkan tartışma sonrasında hamile olan eşini döven adam daha sonra hırsını alamadı ve hamile kadını 5 yerinden bıçakladı. 19 haftalık hamile olan Suzan Y. aldığı bıçak darbeleri sonrasında kanlar içinde yere yığıldı. 

AMBULANSI KENDİ ARADI

Dini nikahlı ve hamile eşini 5 yerinden bıçaklayan adam eşinin kanlar içinde yere yığıldığını görmesi ile hemen ambulansı aradı. Hamile kadın Olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Dini nikahlı eşi tarafından 5 yerinden bıçaklanan Suzan Y.’nin 19 haftalık olan bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

VERDİĞİ İFADE ŞOK ETTİ

Eşini acımasızca bıçaklayan Murat K. ilk olarak hastane polisine ifade verdi. Verdiği ifade de eşinin kendi kendini bıçakladığını söyleyen adam polisin dikkatini çekti. Şüpheli ifade verdiği anlaşılan adam uzun süre sorgulanınca eşini döverek bıçakladığını itiraf etti. Murat K. ifadesinin ardından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

 

adana imam nikahlı eş hamile eşini bıçakladı ifade