İlker Kaleli Eski Aşkına Dönmek İçin Her Yolu Deniyor!

TAKİP ET

İlker Kaleli sebep göstermeden bunaldığı için zaman istediği ve ayrıldığı eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'na geri dönmek için yakın çevresini araya sokmaya başladı.

Yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Burçin Terzioğlu arasında uzun dönem büyük bir aşk yaşanmıştı. İkili aynı dizide tanıştıktan bir süre sonra aşk dedikoduları ile gündeme gelmişti. Ancak bu iddiaların ardından ikili bir süre aşk yaşadıklarını yalanlamışlardı. 

Çok geçemeden birlikte görüntülenen ikili sevgili olduklarını açıkladılar. dizi boyunca dolu dizgin bir aşk yaşadıkları gibi aynı zamanda dizi bittikten sonra da ilişkilerine devam ettiler. Tam 3.5 yıl boyunca sevgili oldukları bilinen ikili geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılığın sebebinin ise İlker Kaleli olduğu öğrenildi. Yakışıklı oyuncunun  dinlenmek ve kafa dağıtmak için ayrılığı istediği öğrenildi. 

TEKRAR ESKİ SEVGİLİSİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Bir süredir ayrı olan çiftten İlker Kaleli yeniden barışmak için adımlar atmaya başlamış. Araya bir süredir yakın çevresini sokmaya çalışan ve görüşmek için harekete geçen ünlü oyuncuya eski sevgilisinin nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu. 

Burçin Terzioğlu'nun yakın çevresine ayrılığın ardından son derece kırgın olduğunu dile getirdiği öğrenildi. İkili 3.5 yıl uzun bir ilişki yaşadıktan sonra beklenmedik bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılığın nedeni olarak ise İlker Kaleli'nin tükenmişlik sendromu yaşadığı, yalnız kalmak istediği ve düşünmek istediği olarak ifade edilmişti. Tüm bunların üzerine yeniden eski sevgilisine dönmek için harekete dönmesi kafaları karıştırdı. 

ilker kaleli burçin terzioğlu aşk