İlk Kez Oldu, Herkes Oraya Koştu! Acılı Baba Cinayete Kurban Gittiğini İddia Ettiği Kızı İçin Miting Yaptı

TAKİP ET

Giresun'da Baba Şaban ve anne atika Vatan 11 yaşındaki kızları Rabia Naz vatanın cinayete kurban gittiğini iddia ederek ilçede miting düzenledi. 6 aydır bu konuda mücadele verdiğini söyleyen babanın mitingine ilçe halkının yanı sıra çevre illerden de destek geldi.

Giresun'un Eynesil ilçesinde kızı Rabia Naz vatanın cinayete kurban gittiğini iddia eden ve burada altı aydır mücadele eden baba Şaban ve anne atika Vatan kızları için bugün ilçede miting düzenledi. Acılı anne ve babanın düzenlediği mitingi ilk ilçe halkının yanı sıra komşu ilçelerden ve Trabzon'dan yüzlerce kişi katıldı. Mitinge Rabia Naz’ın okul arkadaşları da katılırken acılı babanın konuşması sırasında sınıf arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SESLENDİ

Şehit Şahin abanoz Parkı'nda düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen acılı baba Şaban Vatan, “Sayın Cumhurbaşkanım lütfen bu konuya duyarlı olun. Özellikle kız çocuklarına karşı işlenen cinayetler var. Sayın Cumhurbaşkanım bizim gözyaşlarımızı dindir, bu anaların, bu babaların, bu yavruların gözyaşlarını dindirin bu mesuliyet size aittir. Biz sizden ana olarak, baba olarak istediğimiz artık analar ağlamasın, artık babalar parçalanmasın”  ifadelerini kullandı. 

HERKES GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Acılı baba kızının hastanede ellerini sıkarak hayatını gözlerini yumduğu belirterek herkesi gözyaşlarına boğan konuşmasının devamında, “Benim kızım hastanede ellerimi sıkarak öyle hayata gözlerini yumdu. Babasını dahi bir defa görmeden sadece ellerimiz sıkarak hayata veda etti. Bunu bize yaşatan bir insanoğlu bunun üzerini kapatmaya çalışan da bir insanoğlu. Günlerce gecelerce savaştım, mücadele ettim bırakmadım, bırakmam da. Rabia Naz değil diğer yavrularımızın hepsi burada onlar için çünkü bu bir insanlık suçudur. Ben kızımın arkasında gelecek nesillerimiz için durdum. Bir çocuğa arabayla çarpıp onu nasıl ölüme terk edersiniz? Bu nasıl bir insanlık dışı harekettir ”dedi.

giresun miting acılı baba son dakika son dakika haberi