İlişki Pazarlığı Yaparken Pencereden Düşmüştü! O Travesti Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Antalya'nın Kışla Mahallesinde fuhuş pazarlığı yaptığı travestinin Aynı mahallede bulunan evine giden S.M. isimli şahıs 2 katın penceresinden düştü.

Antalya'nın Kışla Mahallesinde fuhuş pazarlığı yaptığı travestinin Aynı mahallede bulunan evine giden S.M. isimli şahıs 2 katın penceresinden düştü.

Antalya Muratpaşa ilçesinde sabaha karşı 04.00 sularında meydana gelen olay, Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamerası görüntülerinde şahıs 2 katın penceresinden yan bir şekilde beton zemine düşüyor Ve yerde kıvranıyor. Daha sonra yerden Kalkan şahıs sekerek olay yerinden uzaklaşıyor. Travesti ise şahısın uzaklaşmasının ardından aşağıya inerek gelince arıyor ve vatandaşların tepkisini görüyor. Travesti gelince bulamayınca olay yerinden ayrılıyor. 

YAKINLARINA ARABA ÇARPTI DEDİ
Hastaneye kendi imkânlarıyla giden şahıs ise şikayetçi olmuyor. Şahıs hastanede yakınlarına ve doktorlara kendisine araba çarptığını söylüyor. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda ise travesti M.Ş.  gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götüren ve burada işlemleri tamamlanan travesti daha sonra adliyeye sevk edildi.

“DAHA FAZLA PARA İSTEDİ”
S.M. gerçeğin ortaya çıkmasının ardından verdiği ifadede travesti yüzyıldan aldığını geldikleri evde 170 lira verdiğini ancak travestinin cüzdanındaki paraları görünce "Sen benimle dalga mı geçiyorsun" diyerek kendisine bıçak çektiğini iddia etti. Daha sonra korkarak travesti E 200 lira verdiğini söyleyen S.M. evden çıkmak istediğinde ise üzerine kapının kilitlendiğini ve travestinin arkadaşlarını çağırdığını, kendisinin de Yatak odasına kaçarak pencereden aşağı atladığını ve bu esnada omuriliğinin zedelenerek ayağının kırıldığını ve şikayetçi olduğunu söyledi. Emniyette ifadesi alınan travesti ise ifadesinde şahıs ile 200 lira karşılığında cinsel ilişki için anlaştıklarını ve şahsa evine götürdüğünü belirterek ilişki sırasında aralarında tartışma çıktığını genç adamın sinirlenerek evi dağıttığını ve eşyalarını kırdığını iddia ederek, “İlişki karşılığı verdiği masa üzerindeki 200 lirayı alarak gitmek istedi, evin kapısının kilitli olması nedeniyle S.M. yatak odasına girip pencereden atladı. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

 

antalya muratpaşa travesti son dakika antalya haberleri