İlhan Mansız'ın Sağlık Ekibiyle Yumruklaştığı İddiası...

TAKİP ET

Beşiktaş'ın son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar içtede huzursuzluğa neden olmuş gibi görünüyor.

Beşiktaş’ın son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar içtede huzursuzluğa neden olmuş gibi görünüyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yardımcısı İlhan Mansız’ın sağlık ekibiyle yumruklaştığı iddiası Beşiktaş’taki iç huzursuzluğun dışa yansıması oldu.

Peki, Beşiktaş’ta neler yaşandı?

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla her geçen hafta şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Beşiktaş’ta yaşanan iç huzursuzluk, teknik ekip ile sağlık ekibi arasında kavgaya neden oldu.

Bugünlerde gündemi meşgul eden flaş bir iddia ise Demir Grup Sivasspor maçı öncesi İlhan Mansız ile Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya arasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yumruklu kavga yaşandığı yönünde.

İlhan Mansız ile Sarper Çetinkaya’nın yaşanan tartışma esnasında yumruklaşmaya başlaması üzerine çevrede bulunanlar, kavgaya müdahale ederek ayırdılar. Yaşanan bu kavga olayı üzerine yönetim, olay kulüp dışına çıkmasın diye tedbir aldı.

Tribünlerin protestosu üzerine Demir Grup Sivasspor yenilgisinin sorumululuğunu üstüne alan Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularını savunurken Oğuzhan’ında hata yapabileceğini belirtti.

Beşiktaş İlhan Mansız Sarper Çetinkaya yumruk kavga Şenol Güneş