İlginç Kazada Feci Şekilde Can Verdi!

TAKİP ET

Gaziantep'te motoru ile yolculuk yapan Behiç C. yola fırlayan ata çarptı. Ayağa kalkmak isterken atın kafasını ezmesi ile birlikte feci şekilde can verdi.

Gaziantep'te motoru ile yolculuk yapan Behiç C. yola fırlayan ata çarptı. Ayağa kalkmak isterken atın kafasını ezmesi ile birlikte feci şekilde can verdi. 

Gaziantep'te yaşanan olay sonrasında korkunç bir ölümün yaşandığı öğrenildi. Eylül ayında meydana gelen kazanın görüntüleri ve ayrıntıları sonradan ortaya çıktı. Motorlu bir şekilde trafiğe çıkan 25 yaşındaki Behiç C. geçirdiği trafik kazası sonrasında ilginç bir şekilde can verdi. 

Motoru ile birlikte seyir halinde olan genç adam birden yola fırlayan ata çarptı. Kazanın ve çarpmanın etkisi ile birlikte 25 yaşındaki genç ve at yola savruldu. Bir süre olayın şoku ile at ve gencin yerde kaldığı öğrenildi. Bunun ardından şoku atlatan at panikle kalkmaya çalışırken feci bir olay meydana geldi. 

GENCİN KAFASINI ÇARPTIĞI AT EZDİ

Kazanın gerçekleşmesi ile birlikte can havli ile yerden kalkmaya çalışan at yerde yatan motor sürücüsünün kafasını ezdi. Sonrasında kalkıp yola devam eden atın yola daha fazla devam edemediği ve ardından telef olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yerden atın kafasını ezmesi ile kalkamayan sürücü ağır bir şekilde yaralandı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri duruma müdahale ettikten sonra genci hastaneye kaldırdılar. Ancak iki gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Konu hakkında güvenlik güçleri tarafından soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

gaziantep kaza feci ölüm