İki Oğlunun Boğularak Öldüğünü Morgda Öğrenince Sinir Krizi Geçirdi

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki kardeş boğularak yaşamını yitirdi. İki gencin babası, acı haberi gezme bahanesiyle getirildiği Antalya'da morgda öğrenince sinir krizi geçirdi. Acılı babayı, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde iki kardeş boğularak yaşamını yitirdi. İki gencin babası, acı haberi gezme bahanesiyle getirildiği Antalya’da morgda öğrenince sinir krizi geçirdi. Acılı babayı, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Bu üzücü olay, dün 13.00 sularında Payallar Mahallesinde bulunan sahilde gerçekleşti. İddiaya göre 14 yaşındaki Halil İmen ve 15 yaşındaki abisi Burhan İmen, yüzme bilmediği halde denize girdi. Bir süre sığ bölümde yüzen kardeşler, daha sonra derinlere açılmaya başladı. Sahildeki görgü tanıklarına göre genç kardeşlerden biri dalgalara kapılarak çırpınmaya başlayınca diğeri kardeşini kurtarmak için yanına gitse de iki kardeş, bir süre dalgaların arasında çırpındıktan sonra gözden kayboldular. Halil imen, sahildeki vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarıldı.   

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Halil İmen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Dalgaların arasında kaybolan abi Burhan İmen’in cansız bedenine ise Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) Timi ile Sahil Güvenlik Timine bağlı dalgıçların yaptığı arama sonucunda ulaşıldı.  İki kardeşin cenazesi savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Baba İmen Yıkıldı

Yakınları, Denizli’de fabrikada çalışmakta olan baba Mehmet İmen’e acı haberi bir türlü veremeyince babayı, gezme bahanesiyle Antalya’da yaşayan kardeşinin yanına getirdiler. İki oğlunun vefat ettiği haberini morgda öğrenen acılı baba yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan ve sinir krizleri geçiren acılı baba, yaktığı ağıtlarda etrafındakilere serzenişte bulundu.  

Antalya Alanya Halil İmen Burhan İmen boğulma Denizli