İki arkadaşını öldürdü, bagajında cesetle yakalandı

TAKİP ET

Bursa'da psikolojik problemlerinin olduğu iddia edilen bir şahıs aynı dairede yaşadığı ev arkadaşını ve köpeğini, 3 gün sonra ise mahalledeki eczanenin kalfasını öldürerek otomobilini çaldı. Zanlı çaldığı araç ile İstanbul'da yakayı ele verirken eczacı kalfasının cesedi aracın bagajından çıktı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, bir eczanede çalışan kalfa olan 47 yaşındaki Serdar E’nin yakınlarının kayıp ihbarı bulunması üzerine arama çalışmalarına başladı. Şehirdeki mobese kameralarından, Serdar E’ye ait 16 BT 773 plakalı aracı takibe alan polis ekipleri, otomobilin İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde bulunduğunu tespit etti. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte koordineli çalışan ekipler, Serdar E’nin ölü bedenini otomobilin bagajında battaniyeye sarılı silah ile vurulmuş bir halde buldu.

Durdurulan aracı kullanan 41 yaşındaki zanlı Ahmet Burak D. ekipler tarafından gözaltına alındı. Zanlı, emniyette verdiği ifadesinde Bursa’nın Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi’ndeki evlerinde birlikte kaldığı 39 yaşındaki Murat Kutlu’yu ve köpeğini de 3 gün önce öldürdüğünü kabul etti.

Evde yapılan incelemede Kutlu’nun da ölü bedeni, silahla vurulmuş halde bulundu. Psikolojik sorunlarının bulunduğu öne sürülen Ahmet Burak D, Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Bursa’ya getirildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Bursa arkadaş ceset