İHA'lardan Kaçamadı! Şemsiyesi Açılmayan PKK'lı Terörist Öldürüldü

TAKİP ET

Bölücü terör örgütü ile mücadele dört bir yanda devam ederken terör operasyonlarında kullanılmakta olan İHA'lar da teröristlerin yerini tespit etmek için durmaksızın çalışıyor. Yine İHA'larla yeri tespit edilen bir PKK'lı teröristin yerinin belli olmaması için kullandığı şemsiyenin açılmaması sonucunda yeri tespit edilerek öldürüldü.

Bölücü terör örgütü ile mücadele dört bir yanda devam ederken terör operasyonlarında kullanılmakta olan İHA’lar da teröristlerin yerini tespit etmek için durmaksızın çalışıyor. Yine İHA’larla yeri tespit edilen bir PKK’lı teröristin yerinin belli olmaması için kullandığı şemsiyenin açılmaması sonucunda yeri tespit edilerek öldürüldü.

Mehmetçik, bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarına durmaksızın devam ediyor. Teröristlerin mağara ve sığınaklarına darbe üstüne darbe indiren Mehmetçik, kullandığı İHA’lar sayesinde teröristlerin yerlerini kolayca belirliyor. 

İHAL’LARDAN ŞEMSİYELERLE SAKLANIYORLAR

PKK’lı teröristler Mehmetçik tarafından İHA’larla yerlerinin belirlenmemesi için şemsiye kullanıyor. Teröristlerin kullandıkları belirlenen bu özel şemsiyelerin her zaman işe yaramadığı da son olarak İHA’lardan kaçarken şemsiyesi açılmayan ve yeri tespit edilerek öldürülen bir teröristten örnek verilebilir. 

ŞEMSİYESİ AÇILMADI, MEHMETÇİK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Alınan son bilgilere göre, Mehmetçiğin son çıktığı terör operasyonunda kaçmak için kullanılan şemsiyeyi açamayan bir teröristin İHA’lardan kaçamadığı ve yeri tespit edilerek öldürüldüğü öğrenildi. Operasyonun ardından çekilen fotoğraflar ise sosyal medyada paylaşılarak hızla yayılmaya başladı. 

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’YA DARBE ÜSTNE DARBE VURULUYOR

Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Mehmetçik, olumsuz hava şartlarına rağmen PKK’lı teröristlerin başına balyoz gibi iniyor. Öte yandan PKK’lı teröristlerin yanı sıra PKK’nın sözde sorumluları da Mehmetçik tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

 

İHA Özel şemsiyeler PKK Terörist ŞHAnın tespit ettiği terörist İHA dan kaçamayan terörist