İğrenç Taciz! Sokakta Yürürken...

TAKİP ET

Başakşehir'de yolda yürürken cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki çocuğun tacizcisi hakim karşısında yaptığı savunmada uyuşturucu maddenin etkisi altında olduğunu anlattı.

Başakşehir'de 7 ay önce korkunç bir cinsel istismar olayının yaşandığı öğrenildi. Olayın sanığı olduğu ve tutuklu olarak yargılanan Murat Ş. isimli şahsın cinsel istismar suçunu uyuşturucu etkisi altındayken gerçekleştirdiğini kabul etmesi dikkat çekti. Yolda yürüyen 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi. 

Başakşehir'de 7 ay önce yolda ilginç bir cinsel istismar suçu işlenmişti. 14 yaşındaki bir çocuk evden ekmek almak için çıkmıştı. Yolda yürüdüğü sırada arkadan kendisine 29 yaşındaki Murat Ş. isimli şahıs sıkıca sarıldı. Bir anda neye uğradığını şaşıran 14 yaşındaki kız çocuğu panik içerisinde tacizcinin elinden kurtulmaya çalıştı. Bir süre çabaladıktan sonra kurtulmayı başardı. 

ÇOK PİŞMANIM DEDİ

Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine korkarak olay yerinden kaçtı. Ancak güvenlik kameralarından kısa süre içerisinde tespit edilerek polis tarafından yakalandı. 

Polise vermiş olduğu ifadesinde 'böyle bir suçtan yargılandığım için kendimi çok mutsuz hissediyorum. Psikolojik bir bunalım içerisine girdim. Uyuşturucu madde kullanıyorum ve o sırada uyuşturucunun etkisindeydim. Kendimde olmadığım için ne yaptığımı bilmiyorum' dedi. Mahkemedeki savunmasının ardından hakim tarafından karar verildi. Sanık 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

cinsel istismar başakşehir