İğrenç Olayı Cami Cemaati Yakaladı! 57'lik Dededen 14 Yaşındaki Erkek Çocuğa Cinsel İstismar

TAKİP ET

Adana'da kağıt ve plastik toplayarak yaşamını sürdürdüğü öğrenilen 57 yaşındaki sapık adam, 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakalandı.

Adana’da kağıt ve plastik toplayarak yaşamını sürdürdüğü öğrenilen 57 yaşındaki sapık adam, 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakalandı. 

Olay, Adana’da Tuna Mahallesi’nde bir caminin yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar cami yakınlarında bulunan boş bir alanda Hüseyin Sevim isimli 57 yaşındaki yaşlı adamı 14 yaşındaki E.G’ye cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakaladı. Vatandaşların yaşlı sapığı yakalamasıyla polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri 57 yaşındaki sapığı gözaltına aldı.

14 YAŞINDAKİ ERKEK ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Cami cemaatinin olayı polise ihbar etmesiyle polis ekipleri 57 yaşındaki Hüseyin Sevim isimli yaşlı adamı gözaltına aldı. Öte yandan cinse istismara uğrayan 14 yaşındaki E.G isimli erkek çocuğunun da ifadesine başvuruldu. İfade veren E.G’nin ifadesinde, Hüseyin Sevim’in daha öncede kendisine para verdiğini ve cinsel istismarda bulunduğunu söylediği öğrenildi. Okula gitmediği öğrenilen 14 yaşındaki E.G’nin bazı zamanlar Hüseyin Sevim ile beraber kağıt ve plastik topladığı öğrenildi.

İSTİSMARA UĞRAYAN ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

İfadesi alınan 14 yaşındaki mağdur çocuk devlet koruması altına alınırken cinsel istismar şüphelisi olan 57 yaşındaki Hüseyin Sevim’in polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgilerine ulaşıldı.

 

Cinsel istismar Adana Yaşlı adam Erkek çocuk Cami cemaati Sapık