İğrenç Olay! Pantolonunu Dizlerine Kadar İndirip…

TAKİP ET

Güney Afrika'da kaçırıldıktan sonra toplu tecavüze uğrayan 21 yaşındaki genç kızın öldürülmesine dair yeni kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda 21 yaşındaki Hannah Cornelius’u kaçırıp toplu bir şekilde tecavüz ettikten sonra öldüren 4 sanık hakim karşısına çıktı.

KAFASINI TAŞA VURARAK ÖLDÜRDÜLER

Mahkemede cinayeti nasıl işlediklerini anlatan vernon Witbooi‚ Geraldo Parsons‚ Eben van Niekerk ve Nashville Julius katil zanlılarının soğukkanlı ifadeleri kan dondurdu. Mahkemede sanıklardan biri genç kızı öldüren kişilerle birlikte olduğunu kabul etti Fakat suça karışmadığını öne sürdü. Başka bir sonraki sene genç kızın boynunu nasıl kestiğini anlattı. Yapılan otopsi sonucunda genç kızın başına 2 defa tavsiye vurulduğu ve taşın kafatasını kırdığı ve beyninde ur hasara neden olduğu ortaya çıktı. Mahkeme salonunda genç kızın son anlarını anlatan sanıklar toplu tecavüzden sonra saldırganlara onu öldürmeleri için yalvardığını iddia etti. Yapılan DNA incelemesi sonucunda DNA örnekleri sanıklarla eşleşti. Mahkemede henüz sanıklara verilecek ceza belli değil.

"OYUNCAK BEBEĞE BENZİYOR"

Genç kızın cesedini bulan Conrad Booysen ve Flippie Matthee Evde uzaktan beyaz bir çantaya beklediklerini yakından bakmak için yaklaştıklarında ise yerde yatanın bir insan olduğunu söyledi. Conrad ise "Hayır, Oyuncak bebeğe benziyor" dedi.

Güney Afrika cinayet toplu tecavüz son dakika