İğrenç Olay! Öz Kızına Bunu Yaptı...

TAKİP ET

Mersin'de iğrenç bir aile içi cinsel taciz olayının yaşandığı öğrenildi. Bir babanın öz kızına uyguladığı istismar büyük ses getirdi.

Mersin'de iğrenç bir aile içi cinsel taciz olayının yaşandığı öğrenildi. Bir babanın öz kızına uyguladığı istismar büyük ses getirdi. 

Artan cinsel istismar olaylarına bir yenisinin daha eklendiği öğrenildi. aile içi yaşanan korkunç istismar olayının ardından kendi öz kızına cinsel istismarda bulunan baba hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine yargılanan istismarcı babanın tutuklanarak ceza evine gönderildiği öğrenildi. 

Mersin'in Kent merkezinde yaşanan olay sonrasında evli ve üç çocuk babası olan ismi verilmeyen 54 yaşındaki adamın bir süredir 9 yaşındaki kızına karşı hareketlerinde değişiklik olduğu ve küçük kız çocuğunun ise psikolojisinde bazı değişimlerin yaşandığı öğrenildi.

9 YAŞINDAKİ KIZINI İSTİSMAR ETMİŞ

Küçük kız çocuğunun zaman zaman babası tarafından taciz edilmesinin ardından daha fazla dayanamayarak durumu annesine anlattığı öğrenildi. Ardından annenin polise yaptığı şikayet sonrasında yargılamaya başlandı. Bir süredir tutuklu olarak yargılanan baba ise savunmasını duruşma esnasında yaptı. İfadelerinde 'Suçum yok. Suçum olmadığı halde burada yatıyorum. Mağdure olarak görülen kişi benim öz kızımdır. Ben kızımı her şeyden daha çok seviyorum. Böyle bir suç işlemem mümkün değildir. Tahliye edilmek istiyorum' diye savunmasını yaptı. Duruşma evraklarda ve ifadelerde bulunan eksikliklerin tamamlanması için ertelendi. Babanın yargılanmasına ise devam ediliyor.

mersin cinsel taciz öz kızı iğrenç baba