İğrenç Olay! Karısı Öldükten Sonra Öz Kızını 4 Yıl Boyunca İstismar Etti

TAKİP ET

Antalya'da 4 gün boyunca Öz kızı 18 yaşındaki M.Ö.'ye, cinsel istismarda bulunmak ile suçlanan Abdullah Ö. 60 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Ayrıca mahkeme Sana takdir ve iyi hal indirimi uygulamadı.

Antalya'nın Kepez ilçesi baraj Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl Aralık ayında polise giden 18 yaşındaki M.Ö. Öz babasının kendisine 2013 ile 2017 yılları arasında cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu.  şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan Abdullah Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Antalya 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde Dün görülen 2 duruşmaya tutuklu sanık ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada Savcı esas hakkındaki mütalaasında Abdullah Ö.’nün fuhuşa zorladığı eşinin 2010 yılında Hayatını kaybettiğini kızına ise annesi öldükten sonra Alkol kullandırarak, cinsel istismarda bulunduğunu ve bunu kimseye söylememesi konusunda tehdit ettiğini belirtti. Savcının mütalaasına Öz kızına Dörtyol cinsel istismarda bulunduğu belirtilerek, M.Ö.'nün sanığın eylemlerine dayanamayarak polise şikayette bulunduğu ifade edildi. Savcılık hazırladığı iddianamede Sanığın 98 yıl hapse mahkum edilmesini talep etti.

TOPLAM 60 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti Sanığın çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçunu istediğini belirterek Abdullah ö.’YÜ 20 yıl hapis cezası ile cezalandırdı. Ayrıca mahkeme heyeti Sanığın cinsel istismar eylemini kızına karşı istediğini belirterek cezayı yarı oranında arttırdı ve 30 yıla çıkardı. Eylemin silah ve tehdit yolu ile gerçekleştirilmiş olması nedeniyle mahkeme Ceza'nın yarı oranında artırılması ne karar verdi ve hapis cezası 45 yıla yükseltir de.  Ayrıca mahkeme heyeti Sanığın suçu kasıt altında birden fazla defa gerçekleştirmiş olması nedeniyle verilen cezayı bir kez daha yarı oranında artırarak 67 Yıl 6 aya çıkardı. Fakat mahkeme heyeti TCK'nın 61/7'nci maddesi gereğinde Ceza'nın 3 tatil 30 gün geçemeyeceğinden sanığın cezasını 30 yıla indirdi.  Ayrıca mahkeme heyeti sanık hakkında kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan önce 7 yıl hapis cezası daha sonra suçun silahla altsoya ve Çocuğa karşı işlenmiş olmasını dikkate alarak cezayı 1 kat arttırarak 14 yıl hapis cezası verdi. mahkeme heyeti Sanığın suçu cinsel amaçlı işlemesi nedeniyle cezasını yarı oranında artarak 21 yıla yükseltti. Mahkeme heyeti Sanığın işlediği suçu kasıt altında birden fazla defa gerçekleştirilmiş olması nedeniyle ceza yarıyor oranda arttırdı ve 31 yıl 6 aya çıkardı. TCK’nın 61/7'nci maddesi gereğince cezanın üst haddi 30 yılı geçemeyeceğinden sanığın 'kişiyi hürriyetin yoksun kılma suçundan 30 yıl hapsine karar verildi.

antalya cinsel istismar öz kızına istismar son dakika mahkeme