İğrenç Olay! 62 Yaşındaki Adam Markette 12 Yaşındaki Kız Çocuğunun Göğsüne Dokundu

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 62 yaşındaki 3 çocuk babası B.D., markette 12 yaşındaki AA. İsimli kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddiası ile çevredeki vatandaşlar tarafından dövüldükten sonra Jandarma'ya teslim edildi. B.D. olayın kumpas ve iftira olduğunu iddia ederken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 62 yaşındaki 3 çocuk babası B.D.,  markette 12 yaşındaki AA. İsimli kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddiası ile çevredeki vatandaşlar tarafından dövüldükten sonra Jandarma'ya teslim edildi. B.D. olayın kumpas ve iftira olduğunu iddia ederken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manavgat'ın Side Mahallesi'nde yaşayan B.D.  önceki gün akşam saatlerinde Bir markette A.A.  isimli kız çocuğuna belinden sarılarak Göğüslerine dokundu ve İstismarda bulundu.  Küçük kız çocuğunun marketten bağırarak dışarı kaçmasını ardından çevredekiler B.D.'yi marketin önünde Yakalayarak dövmeye başladı. Jandarma gelene kadar da ölen adamın görüntüleri cep telefonu kamerası ile kaydedildi. B.D.'nin görüntülerde "Yahu ne yapmışım? Jandarma gelsin, gidelim" dediği duyulurken,  çevredeki vatandaşların ise "El kadar çocuğa taciz ha? Jandarma da gelecek herkes gelecek. Sen beni tanıyor musun?"  şeklinde ifadeler kullandığı duyuluyor. Vatandaşlar B.D.’yi dövmeye devam ederken Bu sırada B.D. ise "Ben seni tanıyorum, 20 yıldır burada oturuyorum" dediği duyuluyor. Jandarma ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşırken istismar zanlısı şahısla çevredeki vatandaşların evin elinden alarak karakola götürdü. Marketin güvenlik kameraları tarafından cinsel istismara anı kaydedilirken görüntülerde B.D.'nin, A.A.'ya dokunduğu ve beline sarıldığı görülüyor. 

'SEN SERPİLMİŞSİN BAYAĞI BÜYÜMÜŞSÜN'
 12 yaşındaki A.A.  ise olayla ilgili olarak pedagog ve Avukat eşliğinde verdiği ifadede marketin Hemen yakınında yaşadıklarını zaman zaman biter malzemeleri almak için buraya gittiğini belirterek, yaklaşık iki buçuk ay önce Markete alışveriş için gittiğinde B.D.'nin de içeride alışveriş yaptığını ve bir ara aldığı ürünlere elinden düşürdüğü sırada kendisine, "Elinden düşürdüklerini toplamasına yardım ettim. Bunun üzerine bana, 'Sen bana yardım ettin, ben de sana bir dondurma alayım' dedi. Ben de dondurma alacak param olduğunu belirterek, istemediğimi söyledim. Bu ayın başlarında, bir gün yine aynı markette alışveriş yapıp, çıktıktan sonra B.D. arabasıyla kapının önündeydi. Bana seslenerek, 'Sana telefon alayım, ister misin? Sen serpilmişsin, bayağı büyümüşsün. Benim eşim öldü zaten. Telefonla konuşuruz' gibisinden şeyler söyledi. Elimdeki poşetle koşarak eve geldim. Olayı anneme anlatacaktım ama utandığım için söyleyemedim." şeklinde konuştuğunu söyledi.  Olay günü markette yine alışveriş yaptığını söyleyen küçük kız B.D.'nin yine markete geldiğini;  fakat içeri giremediğini belirterek, "Bir anda arkamdan gelmiş, belime sarıldı. Göğüslerimi elledi. Onu ittirip, bağırarak, mağazadan kaçtım" dedi.

'KUMPAS KURDULAR'
Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra karakola götürülen B.D. yaptığı tacizi kötü niyetli olmadığını iddia ederek savunurken kendisine kumpas kurulduğunu öne sürdü. Mağazanın güvenlik kameraları görüntülerini hatırlatıldığı zanlı,  olayın iftira olduğunu iddia etti. Jandarma ve savcılıkta sorgulanan B.D.  daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından Çocuğun cinsel istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

antalya manavgat market taciz cinsel istismar çocuğun cinsel istismarı