İğrenç! 6 Yaşındaki Kız Çocuğunu Banyoya Kilitleyip Tecavüz Eden Pedofili Çırılçıplak Yakalandı

TAKİP ET

Güney Afrika'da bir restoranın tuvaletinde 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden pedofili hastası çırılçıplak yakalandı.

Restoranda sabah yakalayan Öfkeli kalabalık linç etti. Restoran yöneticileri pedofili hastasın ölmemesi için araya girdi olayın detaylarını anlattı.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ

Güney Afrika'daki Pretoria'da bulunan Silverton bölgesinde yaşanan kan donduran olay ve 20 yaşındaki adam 6 yaşındaki kız çocuğuna restoranın tuvaletinde cinsel istismarda bulundu. İddiaya göre ailesi ile birlikte yemek yemek için geldiği restoranın oyun alanında bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu ortadan kayboldu. Aynı restoranda yemek yiyen adamın 6 yaşındaki kız çocuğuna gezeceğiz erimeye başladığı ve bir süre sonra Kızın tuvalete gitmesini fark ederek arkasından gittiği öğrenildi. Küçük kız çocuğunu takip eden Sapık, çocuk içeriye girince Kapıyı kilitle de burada küçük kıza tecavüz eden sapığı annenin kızınI görememesi üzerine yakalandı.

LİNÇ EDİLDİ

Kızına oyun alanında göremeyince olay çıkaran annenin isteği üzerine görevliler restoranın her tarafını aradı. Restoran çalışanları tuvaletin kapısını kilitle olduğunu görünce kapıyı doğruları ve kan donduran manzara ile karşı karşıya kaldı. 6 Yaşındaki kız çocuğunun veya Pedofili olduğu öğrenilen şahsı çırılçıplak gören yetkililer tuvaletten kaçmaya çalışan şahsı yakaladı. Restoran çalışanları ve müşteriler Kız çocuğunun kafasından kan geldiğini görünce pedofili adamı linç etti. Kanlar içerisinde kalan sapık adam Restoran yöneticileri tarafından Öfkeli kalabalığın arasından çıkarılarak polis gelene kadar tuvalette tutuldu.

 

güney afrika pedofili sapık kız çocuğu cinsel istismar