Iğdır'da Patlama: 1 Kişi Öldü, 13 Kişi Yaralandı! İşte Feci Olayın İlk Görüntüleri

TAKİP ET

Iğdır'da sanayi sitesinde yer alan tüp gaz bayisinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken 13 kişinin de yaralandığı belirtildi. İşte detaylar…

Iğdır’da sanayi sitesinde yer alan tüp gaz bayisinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken 13 kişinin de yaralandığı belirtildi. İşte detaylar…

Olay, bugün saat 11.00 sularında Iğdır merkez Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sanayi sitesi içerisinde yer alan bir tüp gaz bayisinde şiddetli bir patlama yaşandı. Patlamanın şiddetiyle bayinin duvarlarının çöktüğü öğrenilirken çöken duvarların park halindeki araçların üzerine yıkıldığı öğrenildi. Yaşanan patlama sonrasında savaş alanına dönen bölgede can pazarı yaşandı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 13 KİŞİ YARALANDI

Patlamanın ardından 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken 3’ü ağır 13 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamanın şiddeti nedeniyle bazı iş yerlerinde çökme meydana gelirken tüp yüklü bir kamyon ve bazı araçların yandığı belirtildi. İş yerlerinde ve araçlarda çıkan yangına TOMA’larla müdahale edildiği öğrenildi. Öte yandan olayda hayatını kaybeden şahsın isminin Esat Bağcı olduğu açıklandı. Patlamada yaralanan 13 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

IĞDIR VALİSİ PATLAMANIN YAŞANDIĞI BÖLGEYE GELDİ

Diğer yandan Iğdır Valisi Enver Ünlü’nün olayı haber alır almaz patlamanın yaşandığı bölgeye geldiği ve olay yerinin ardından hastaneye kaldırılan yaralıları ziyaret ettiği öğrenildi. Patlamanın ardından hastaneye kaldırılan yaralıların ardından bölgede enkaz altında kalan birileri olup olmadığının belirlenmesi için AFAD, zabıta ve itfaiye ekiplerinin araştırmalarının devam ettiği belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Iğdır'da sanayi sitesinde yaşanan patlamanın ardından ölü sayısının 4'e yükseldiği öğrenildi. Ağır yaralı olan ve Kars'a sevk edilmek üzere yola çıkarılan Volkan Çetinyol'un hastaneye ulaşamadan hayatını kaybettiği belirtildi. Öte yandan enkaz altında kaldığı belirlenen ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahsın da cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı. Açıklamalara göre, hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. 

Son dakika Iğdır Patlama Sanayi Tüp Yaralı Ölü Vali