İftar vakti iki oğlunu ve torununu vurdu! 1 ölü 2 yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'te bağ evinde bir kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralanması neticesi ile sonuçlanan olayın detayları öğrenildi. Yaşanan cinayette katil zanlısı babanın, tartışmanın ardından oğlu Sinan Kaçan'ı vurduktan sonra diğer oğlu Hasan Kaçan ve torunu Hakan Kaçan'ı yaraladığı ifade edildi. Zanlı M.K.'nin 15 sene önce ise eşi ile kayınbiraderini öldürdüğü ve hapisten yeni çıktığı iddia edildi.

Dün iftar vakitlerinin ardından Şahinbey ilçesinin kırsal Cebeler Mahallesi'ndeki bir bağ evinde yaşanan cinayette iddialara göre, bağ evinde aile arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Kavga esnasında, 65 yaşındaki M.K.'nin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlar 37 yaşındaki oğulları Sinan ve 42 yaşındaki Hasan Kaçanla beraber 17 yaşındaki torunu Hakan Kaçan yaralandı. Babasının ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlar isabet etmesi ile ağır yaralanan 37 yaşındaki Sinan Kaçan, olay yerinde yaşamını kaybetti.

CENAZE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Babası tarafından tabancayla vurulan Sinan Kaçan'ın ölü bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda incelemelerin ardından defnedilmek için yakınlarına teslim edildi. Yaralı halde hastaneye kaldırılan Hasan Kaçan ile Hakan Kaçan'ın ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.