İfadesi Şok Yarattı! 'Öldüreceğini Düşünüp İlişkiye Girdim'

TAKİP ET

Erzurum'da boşanmak üzere bir kadın sevgilisinden kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile şikayetçi oldu. İfadesinde ise kendisini öldüreceğini düşündüğü için ilişkiye girdiklerini anlattı.

Erzurum'da 4 yıl önce boşanmak üzere olan 38 yaşındaki sevgilisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen M.H.Y mahkeme tarafından hapis cezasına çarptırılmıştı. Bunun üzerine mahkeme kararının Yargıtay tarafından gerçekleştirilen inceleme sonrasında alınan kararla bozulduğu açıklandı. Mahkeme heyeti tarafından alınan karar sonrasında boşanmak üzere olan 38 yaşındaki A.Y isimli kadının iftirada bulunduğu yönündeki iddialarına karşılık 'sanığın iffet ve namusu ilgilendiren konularda herhangi bir şekilde sanığa iftira etmesi için bir neden yoktur' diyerek cinsel taciz suçlamalarını kabul etmişti. 

Ancak davanın Yargıtay'a taşınmasının ardından alınan kararda davada M.H.Y isimli adamın beraat etmesine karar verildi. Bu süreçte A.Y. isimli kadının olayın ardından bir gün geçtikten sonra annesinin evine gittikten sonra karakola başvurması akıllara iftira iddialarını gündeme getirmeye başladı. 

BERAAT KARARI ÇIKTI

2014 yılının Temmuz ayında meydana gelen olay sonrasında boşanma aşamasında olan A.Y isimli kadının arkadaşları aracılığı ile M.H.Y ile tanıştığı öğrenildi. Sevgili olduktan sonra olay günü buluşan ikiliden A.Y iddialarında arabaya bindirildikten sonra alıkonulduğunu ve cinsel tacize uğradığını ifade etti. 

Mahkemede ise ifadesini  değiştirerek annesinin kendisine kızdığını ve bu sebeple şikayetçi olmak zorunda olduğunu anlattı. Cinsel taciz olmadığını öne sürdü. Bunun ardından M.H.Y yargıtay tarafından verilen kararda beraat kararı verildi. 

erzurum şok ifadeler cinsel taciz