İfade Veren Deniz Çakır İlk Kez Olayı Anlattı!

TAKİP ET

Gündem olan Deniz Çakır bugün hakkında açılan soruşturmalar için ifade vermek adına adliyeye geldi. Bunun ardından çıkışta ilk kez basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında bir alışveriş merkezinde türbanlı olan kadınlara hakaret edip rencide ettiği gerekçesi ile dava açıkmıştı. Bunun ardından sosyal medyada çok eleştirilen Deniz Çakır bugüne kadar sessizliğini korudu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da bir toplantıda eleştirilen ünlü oyuncu hakkında soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine bugün savcılığa giderek ifade vermesi bekleniyor. 

Sabah saatlerinde adliyeye ifade vermek için gelen ünlü oyuncu Çağlayan Adliyesinde uzun süre kaldı. Çıkışta ise kendisini basın mensupları ve gazeteciler bekliyordu. Hakkında ortaya atılan iddiaları savcılıkta verdiği ifadesinde reddettiği ortaya çıktı. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarına da açıklama yapan ünlü oyuncu iddiaların doğru olmadığını özellikle belirtti. 

'ANLATILANLAR DURUŞUMA AYKIRI' DEDİ

Sabah saatlerinde adliyeye gelen ünlü oyuncunun görüntülenmemesi için geniş güvenlik önlemleri alındı. Koridorlara bariyerler çekildi. Ardından ünlü oyuncu savcılık odasında yaşananları anlatırken ifadesini verdi. Üzerine atılan iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti. 

Çıkışta ise basın mensuplarına 'Yapılan suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Ben kimseyi kadın erkek, başörtülü başörtüsüz, dini inancı ya da hayat görüşüne göre yargılamadım. Şimdiye kadar her insanın birlikte barış içerisinde yaşaması için sosyal projelere destek verdim. Bu anlatılanlar benim duruşuma ters. Bu iddiaların hiç biri doğru değil. Beni tanıyıp sevenler durumu biliyorlar ve benim yanımdalar' ifadelerini kullandı. 

deniz çakır ifade açıklama