İçişleri Bakanı Soylu'dan Öğrencilere Uyarı: Sakın İçmeyin

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni öğretim yılın ilk gününü Hakkari'de karşıladı. Burada öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Soylu, "Herhangi bir uyuşturucuyla yanınıza yanaşmaya çalışanlara 'Al bu hapı iç, rahatlarsın, zihnin açılır' diyenlerle sakın konuşmayın. Size verdikleri zehirler, zihninizi açmaz, bilakis hayatınızı karartır, sakın itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni öğretim yılın ilk gününü Hakkari'de karşıladı. Burada öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Soylu,  "Herhangi bir uyuşturucuyla yanınıza yanaşmaya çalışanlara 'Al bu hapı iç, rahatlarsın, zihnin açılır' diyenlerle sakın konuşmayın. Size verdikleri zehirler, zihninizi açmaz, bilakis hayatınızı karartır, sakın itibar etmeyin"  ifadelerini kullandı.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari'de öğrencilerle bir araya geldi. Burada öğrenciler için bir konuşma yapan Süleyman Soylu, "Herhangi bir uyuşturucuyla yanınıza yanaşmaya çalışanlara 'Al bu hapı iç, rahatlarsın, zihnin açılır' diyenlerle sakın konuşmayın. Size verdikleri zehirler, zihninizi açmaz, bilakis hayatınızı karartır, sakın itibar etmeyin" diyerek öğrencilere uyarılarda bulundu.

 

içişleri bakanı süleyman soylu hakkari öğrenci uyarı uyuşturucu son dakika